GENÇ GİRİŞİMCİLER TOPLANDI

Gündem 09.03.2022 - 08:45, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4338+ kez okundu.
 

GENÇ GİRİŞİMCİLER TOPLANDI

TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Mart ayı olağan toplantısını üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi.

TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Mart ayı olağan toplantısını üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi. Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantısında gerçekleşen toplantıya TOBB Ordu Genç Girişiciler Kurulu Başkanı G. Baran Candan ve üyeler katıldı. Toplantıda 2021 yılı değerlendirilirken, 2022 yılı projeleri ve çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu. Toplantıda hakkında değerlendirmelerde bulunan TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı G. Baran Candan; “Genç Girişimciler Kurulu’nun bölgemizin ekonomik kalkınmasında katkı sağlayacak verimli ve etkin çalışmalar yürütmeye devam ettiğini görüyoruz. 2022 yılında da bu çalışmalarımız devam edecek. Toplantıda Ordu ekonomisinin mevcut yapısı ve 2022 yılı içerisinde hedefleri ele alındı. Bu doğrultuda Genç Girişimciler olarak 2022 yılı projeleri ve Ordu ekonomisi hakkında istişarelerde bulunduk. İnşallah 2022 yılında hem ekonomiye olan katkımız devam edecek, hem de yeni projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben buradan üyelerime bizlere verdikleri katkılardan dolayı şimdiden teşekkürlerimi iletiyor. 2022 yılının daha verimli geçmesini temenni ediyorum.” Dedi.  
TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Mart ayı olağan toplantısını üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi.
TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Mart ayı olağan toplantısını üyelerinin katılımlarıyla gerçekleştirdi.
Ordu Ticaret ve Sanayi Odası toplantısında gerçekleşen toplantıya TOBB Ordu Genç Girişiciler Kurulu Başkanı G. Baran Candan ve üyeler katıldı. Toplantıda 2021 yılı değerlendirilirken, 2022 yılı projeleri ve çalışmaları hakkında istişarede bulunuldu.
Toplantıda hakkında değerlendirmelerde bulunan TOBB Ordu Genç Girişimciler Kurulu Başkanı G. Baran Candan; “Genç Girişimciler Kurulu’nun bölgemizin ekonomik kalkınmasında katkı sağlayacak verimli ve etkin çalışmalar yürütmeye devam ettiğini görüyoruz. 2022 yılında da bu çalışmalarımız devam edecek. Toplantıda Ordu ekonomisinin mevcut yapısı ve 2022 yılı içerisinde hedefleri ele alındı. Bu doğrultuda Genç Girişimciler olarak 2022 yılı projeleri ve Ordu ekonomisi hakkında istişarelerde bulunduk. İnşallah 2022 yılında hem ekonomiye olan katkımız devam edecek, hem de yeni projelerle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ben buradan üyelerime bizlere verdikleri katkılardan dolayı şimdiden teşekkürlerimi iletiyor. 2022 yılının daha verimli geçmesini temenni ediyorum.” Dedi.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.