VALİ SONEL MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

Gündem 26.02.2022 - 16:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3758+ kez okundu.
 

VALİ SONEL MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLADI

Ordu Valisi Tuncay Sonel Miraç kandilini kutladı.

Ordu Valisi Tuncay Sonel Miraç kandilini kutladı. Vali Sonel; “Bu mübarek gecenin ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olması dileklerimle, mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler temenni ediyorum.” dedi. Ordu Valisi Tuncay Sonel’in Miraç Kandili kutlaması şöyle, “Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı en müstesna gecelerden birisi olan Miraç, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakk’ın yüksek huzuruna kabul edildiği kutlu yolculuktur. Bu müstesna gecede bizleri iyiliğe, güzelliğe ve insanca yaşamaya çağıran duygularımızın sesine kulak vermeli, Rabbimizin sonsuz mağfiretine sığınmalı, Devletimizin bekası, milli birlik ve beraberliğimizin devamı ve bütün insanlığın huzur bulması için dua etmeliyiz. İnanıyorum ki, bu mübarek gece, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, manevi değerlerimizin güçlenmesine vesile olacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, İlimize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olması dileklerimle, mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler temenni ediyorum.”    
Ordu Valisi Tuncay Sonel Miraç kandilini kutladı.

Ordu Valisi Tuncay Sonel Miraç kandilini kutladı. Vali Sonel; “Bu mübarek gecenin ilimize, ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olması dileklerimle, mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler temenni ediyorum.” dedi.

Ordu Valisi Tuncay Sonel’in Miraç Kandili kutlaması şöyle, “Rahmet ve mağfiret kapılarının sonuna kadar açıldığı en müstesna gecelerden birisi olan Miraç, Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (s.a.v) ihsan ve ikram dolu mucizevi bir yolculukla Cenab-ı Hakk’ın yüksek huzuruna kabul edildiği kutlu yolculuktur.

Bu müstesna gecede bizleri iyiliğe, güzelliğe ve insanca yaşamaya çağıran duygularımızın sesine kulak vermeli, Rabbimizin sonsuz mağfiretine sığınmalı, Devletimizin bekası, milli birlik ve beraberliğimizin devamı ve bütün insanlığın huzur bulması için dua etmeliyiz.

İnanıyorum ki, bu mübarek gece, insanımızın gönlünde bu yönde bir meşale tutuşturacak, manevi değerlerimizin güçlenmesine vesile olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Tüm İslam aleminin Miraç Kandili’ni tebrik ediyor, bu mübarek ve anlamlı gecenin, İlimize, Ülkemize ve tüm insanlığa hayırlara vesile olması dileklerimle, mutlu, sağlıklı ve huzurlu günler temenni ediyorum.”

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.