İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPILDI

Gündem 09.10.2021 - 00:13, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3070+ kez okundu.
 

İŞ BİRLİĞİ ANLAŞMASI YAPILDI

Türkiye İş Bankası A.Ş. Ordu Şubesi ile Altınordu Ziraat Odası arasında İMECE Kart Üye İşyeri (POS) anlaşması ile oda üyelerinin finansman ihtiyaçlarına yönelik bir iş birliği anlaşması yapıldı.

Türkiye İş Bankası A.Ş. Ordu Şubesi ile Altınordu Ziraat Odası arasında İMECE Kart Üye İşyeri (POS) anlaşması ile oda üyelerinin finansman ihtiyaçlarına yönelik bir iş birliği anlaşması yapıldı. Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Türkiye’nin en büyük ziraat odası olan Altınordu Ziraat Odası arasında, oda üyelerinin tarımsal ihtiyaçlarının uygun finansman modelleriyle karşılanması amacıyla bir İş Birliği Sözleşmesi, yanı sıra Oda’nın ticari işletmesinden üyelerin İmece kartlarıyla yapacakları alışverişlerde kullanılacak POS kapsamında da bir İmece Kart Üye İşyeri Sözleşmesi imzalandı. Bankanın Ordu Şubesi müdürü Fatih Mehmet Yazıcı ile Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça tarafından imzalanan sözleşme ile oda üyelerinin İmece Kart ve Tarım Kredileri ürünlerinden uygun koşullarda faydalanması sağlanacaktır. İmece Kart sahibi oda üyeleri, tarımsal üretim faaliyetlerinde ihtiyaç duydukları tohum, gübre, mazot, fide, yem, zirai ilaç ve tarım ekipmanı gibi harcamalarında, faizsiz dönem avantajından yararlanabilecek ve ödemelerini hasatta yerine getirebileceklerdir. Bankanın Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Bankanın güncel tarım politikaları hakkında da bilgi aktarımı yapılmış olup, üreticiye sadece kredi desteği ile sınırlı kalmayan, gelişen dijital olanaklarla da çözüm yaratan, kapsamlı ve yenilikçi bir çiftçi uygulaması olan İmeceMobil Uygulaması üzerinden çiftçilerin her türlü sorularına yanıt oluşturan, İŞCEP üzerinden ise Şubeye uğramadan anında krediye erişim imkânı sağlayan bir yapı oluşturulduğu paylaşıldı.   
Türkiye İş Bankası A.Ş. Ordu Şubesi ile Altınordu Ziraat Odası arasında İMECE Kart Üye İşyeri (POS) anlaşması ile oda üyelerinin finansman ihtiyaçlarına yönelik bir iş birliği anlaşması yapıldı.

Türkiye İş Bankası A.Ş. Ordu Şubesi ile Altınordu Ziraat Odası arasında İMECE Kart Üye İşyeri (POS) anlaşması ile oda üyelerinin finansman ihtiyaçlarına yönelik bir iş birliği anlaşması yapıldı.
Türkiye İş Bankası A.Ş. ve Türkiye’nin en büyük ziraat odası olan Altınordu Ziraat Odası arasında, oda üyelerinin tarımsal ihtiyaçlarının uygun finansman modelleriyle karşılanması amacıyla bir İş Birliği Sözleşmesi, yanı sıra Oda’nın ticari işletmesinden üyelerin İmece kartlarıyla yapacakları alışverişlerde kullanılacak POS kapsamında da bir İmece Kart Üye İşyeri Sözleşmesi imzalandı.
Bankanın Ordu Şubesi müdürü Fatih Mehmet Yazıcı ile Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça tarafından imzalanan sözleşme ile oda üyelerinin İmece Kart ve Tarım Kredileri ürünlerinden uygun koşullarda faydalanması sağlanacaktır. İmece Kart sahibi oda üyeleri, tarımsal üretim faaliyetlerinde ihtiyaç duydukları tohum, gübre, mazot, fide, yem, zirai ilaç ve tarım ekipmanı gibi harcamalarında, faizsiz dönem avantajından yararlanabilecek ve ödemelerini hasatta yerine getirebileceklerdir.
Bankanın Tarım Bankacılığı Pazarlama Bölümü yöneticilerinin de hazır bulunduğu ziyarette Bankanın güncel tarım politikaları hakkında da bilgi aktarımı yapılmış olup, üreticiye sadece kredi desteği ile sınırlı kalmayan, gelişen dijital olanaklarla da çözüm yaratan, kapsamlı ve yenilikçi bir çiftçi uygulaması olan İmeceMobil Uygulaması üzerinden çiftçilerin her türlü sorularına yanıt oluşturan, İŞCEP üzerinden ise Şubeye uğramadan anında krediye erişim imkânı sağlayan bir yapı oluşturulduğu paylaşıldı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.