ORDU ÜNİVERSİTESİ GENÇ OFİSİ TAMAMLANIYOR

Gündem 02.09.2021 - 17:59, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3410+ kez okundu.
 

ORDU ÜNİVERSİTESİ GENÇ OFİSİ TAMAMLANIYOR

Ordu Üniversitesi ile Ordu Gençlik Spor il Müdürlüğü arasında kısa süre önce imzalanan işbirliği protokolünün ardından tefrişatı tamamlanan Ordu Genç Ofis yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte öğrencilerini bekliyor.

Ordu Üniversitesi ile Ordu Gençlik Spor il Müdürlüğü  arasında kısa süre önce  imzalanan işbirliği protokolünün ardından tefrişatı tamamlanan  Ordu Genç Ofis yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte öğrencilerini bekliyor. Üniversite Kampüsümüzde yapımı tamamlanan ‘Genç Ofis’ binası hakkında görüşlerini ileten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Öncelikle üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum. Bizim felsefemiz gençler nerdeyse biz ordayız. O yüzden üniversitelerimiz, liselerimiz ve  her nerede bize ihtiyaç varsa, Bakanlığımızın desteğiyle biz orada olmaya devam edeceğiz. Her türlü imkânı gençlerimize sunmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki gençlerimiz burada hem bakanlığımızın çalışmaları ile ilgili, hem kendi ihtiyaçları ile ilgili hem de bundan sonra ki süreçlerde üretecekleri projeler noktasında çalışarak bir araya gelecek, sohbet edecekler. Burası gençlerin mekânı olacak.” dedi. Ordu Üniversitesi içerisinde açılacak olan Genç Ofis içerisinde Müzik Atölyesi, İnovasyon ve Görsel Sanatlar Atölyesi, Kitap Kahve ve Genç Ofis Odaları yer alıyor. Öğrenciler, çeşitli sanatsal aktiviteler, kültürel ve sosyal faaliyetler ile gönüllülük projelerinde yer alabilecekler.  
Ordu Üniversitesi ile Ordu Gençlik Spor il Müdürlüğü arasında kısa süre önce imzalanan işbirliği protokolünün ardından tefrişatı tamamlanan Ordu Genç Ofis yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte öğrencilerini bekliyor.
Ordu Üniversitesi ile Ordu Gençlik Spor il Müdürlüğü  arasında kısa süre önce  imzalanan işbirliği protokolünün ardından tefrişatı tamamlanan  Ordu Genç Ofis yeni eğitim-öğretim yılı ile birlikte öğrencilerini bekliyor.
Üniversite Kampüsümüzde yapımı tamamlanan ‘Genç Ofis’ binası hakkında görüşlerini ileten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “Öncelikle üniversitemiz rektörü Prof. Dr. Ali Akdoğan’a ve Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ediyorum. Bizim felsefemiz gençler nerdeyse biz ordayız. O yüzden üniversitelerimiz, liselerimiz ve  her nerede bize ihtiyaç varsa, Bakanlığımızın desteğiyle biz orada olmaya devam edeceğiz. Her türlü imkânı gençlerimize sunmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki gençlerimiz burada hem bakanlığımızın çalışmaları ile ilgili, hem kendi ihtiyaçları ile ilgili hem de bundan sonra ki süreçlerde üretecekleri projeler noktasında çalışarak bir araya gelecek, sohbet edecekler. Burası gençlerin mekânı olacak.” dedi.
Ordu Üniversitesi içerisinde açılacak olan Genç Ofis içerisinde Müzik Atölyesi, İnovasyon ve Görsel Sanatlar Atölyesi, Kitap Kahve ve Genç Ofis Odaları yer alıyor. Öğrenciler, çeşitli sanatsal aktiviteler, kültürel ve sosyal faaliyetler ile gönüllülük projelerinde yer alabilecekler.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.