‘HAYDİ GENÇLER AŞI OLMAYA’

Gündem 27.06.2021 - 22:40, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3730+ kez okundu.
 

‘HAYDİ GENÇLER AŞI OLMAYA’

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin Liderimiz ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın insan sağlığına verdiği önem ve Ülkemizin güçlü sağlık alt yapısı, sosyal devlet desteği sayesinde Covid belasını en az zararla atlatan ve en çabuk aşılama yapan Ülke Türkiye oldu minnettarız dedi.

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Covid salgını dünyada ve ülkemizde can kayıplarına , içimize kapanmamıza , bir çok alanda tahribatlara yol açtı, nerdeyse dünyayı durma noktasına getiren virüs  hamd olsun, Liderimiz ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın insan sağlığına verdiği önem ve Ülkemizin güçlü sağlık alt yapısı, sosyal devlet desteği sayesinde Covid belasını en az zararla atlatan ve en çabuk aşılama yapan Ülke Türkiye oldu minnettarız dedi. AŞI ÜRETEN 10 ÜLKEDEN BİRİ TÜRKİYE YERLİ AŞIMIZ  TURKOVAC MİLLETİMİZE VE DÜNYA ‘YA ŞİFA DAĞITACAK  Başkan Tomakin, hamd olsun Türkiye aşı çalışmalarında son aşamaya gelmiş ve en kısa zamanda aşıyı üreterek sadece kendi insanımıza değil , öncelikle aşıya ulaşamayan ülkelere aşı  paylaşımını yaparak, maskede olduğu gibi aşıda da  dünya ya örnek bir ülke olacak ve şifa dağıtacaktır diyen Başkan Tomakin,  Ordu ilimizde de aşılama çok süratli bir şekilde tamamlanıyor , aşılama yapıldıkça vaka sayımız da azalıyor. Şimdi aşılama yaşı 18 yaşına kadar indi, gerçi inanmayanlar olsa da biz cihan sultanının dediği gibi  “Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sihhat gibi” diyerek, şimdi de  gençlerimizin aşılaması yapılıyor , gençlere çağrım ,gençler  aşı olmayan  anne , babanızı , dede ve ninelerinizi de alıp aşı olmaya gidiniz hem kendimizi sevdiklerimizi bu musibetten koruyalım sorumluluklarımızı yerine getirelim  çağrısında bulundu.   
AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin Liderimiz ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın insan sağlığına verdiği önem ve Ülkemizin güçlü sağlık alt yapısı, sosyal devlet desteği sayesinde Covid belasını en az zararla atlatan ve en çabuk aşılama yapan Ülke Türkiye oldu minnettarız dedi.

AK Parti İl Başkanı Halit Tomakin, Covid salgını dünyada ve ülkemizde can kayıplarına , içimize kapanmamıza , bir çok alanda tahribatlara yol açtı, nerdeyse dünyayı durma noktasına getiren virüs  hamd olsun, Liderimiz ,Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın insan sağlığına verdiği önem ve Ülkemizin güçlü sağlık alt yapısı, sosyal devlet desteği sayesinde Covid belasını en az zararla atlatan ve en çabuk aşılama yapan Ülke Türkiye oldu minnettarız dedi.
AŞI ÜRETEN 10 ÜLKEDEN BİRİ TÜRKİYE YERLİ AŞIMIZ
 TURKOVAC MİLLETİMİZE VE DÜNYA ‘YA ŞİFA DAĞITACAK 
Başkan Tomakin, hamd olsun Türkiye aşı çalışmalarında son aşamaya gelmiş ve en kısa zamanda aşıyı üreterek sadece kendi insanımıza değil , öncelikle aşıya ulaşamayan ülkelere aşı  paylaşımını yaparak, maskede olduğu gibi aşıda da  dünya ya örnek bir ülke olacak ve şifa dağıtacaktır diyen Başkan Tomakin,  Ordu ilimizde de aşılama çok süratli bir şekilde tamamlanıyor , aşılama yapıldıkça vaka sayımız da azalıyor. Şimdi aşılama yaşı 18 yaşına kadar indi, gerçi inanmayanlar olsa da biz cihan sultanının dediği gibi  “Halk içinde mu’teber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihânda bir nefes sihhat gibi” diyerek, şimdi de  gençlerimizin aşılaması yapılıyor , gençlere çağrım ,gençler  aşı olmayan  anne , babanızı , dede ve ninelerinizi de alıp aşı olmaya gidiniz hem kendimizi sevdiklerimizi bu musibetten koruyalım sorumluluklarımızı yerine getirelim  çağrısında bulundu. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.