VALİ YAVUZ'DAN ZİYARET

Gündem 14.09.2018 - 12:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4161+ kez okundu.
 

VALİ YAVUZ'DAN ZİYARET

Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte kanser hastası İsmet Güler’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte kanser hastası İsmet Güler’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Altınordu ilçesi Subaşı Mahallesinde ikamet eden ve eşi Fatma Güler ile birlikte yaşayan 68 yaşındaki kanser hastası İsmet Güler’i ziyaret ederek moral veren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, aileyle bir süre sohbet etti. Damadı Tuncay Güler’in sosyal medya üzerinden kendisine talepte bulunduğunu ve kanser hastası olan  kayınpederi İsmet Güler’in kendisini görmek istediği üzerine hemen harekete geçen Vali Seddar Yavuz, “En kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Kanserle mücadelede erken teşhis ve tedavinin önemi kadar  hastanın  moralinin  yüksek tutulması da  son derece önem arzediyor. Allah tüm kanser hastalarımıza ve sizlere şifa versin” dedi. Güler ailesine herhangi bir dert ve sıkıntıları olduğunda kendisini hiç çekinmeden arayabileceklerini belirten Vali Seddar Yavuz, "Bulunduğumuz makam ve mevkiler insanlara bir şey katmaz. Burada önemli olan  bizlere tevdi edilen bu makam ve mevkilere layık olabilmektir. Bizim mesleğimizin en güzel yanı da sizlerle bir arada olmak, sizlerin dert ve sıkıntılarını dinleyebilmektir” şeklinde konuştu.   Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmet Güler, özel bir bankadan emekli olduğunu söyleyerek, 6 yıl önce bypass ameliyatı olduğunu daha sonraki süreçte mide kanseri olduğunu öğrendiğini ve geçirdiği operasyon sonucu midesinin alındığını Vali Seddar Yavuz’a anlattı. "Benim gibi hastaların en büyük ilacı moral. Sayın Valimiz Seddar Yavuz’un evimize kadar gelerek ziyarette bulunmaları, hatırımızı sorarak  bizlere moral vermeleri dolayısıyla çok duygulandığımızı ve memnun olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Allah sizden ve eşinizden razı olsun, Allah sıhhatinizi bozmasın, Allah sizin gibi insanları çoğaltsın, eksiltmesin” diyerek Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un evlerine kadar gelerek moral ziyaretinde bulunmaları dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte kanser hastası İsmet Güler’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Vali Seddar Yavuz eşi Selda Yavuz ile birlikte kanser hastası İsmet Güler’i evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Altınordu ilçesi Subaşı Mahallesinde ikamet eden ve eşi Fatma Güler ile birlikte yaşayan 68 yaşındaki kanser hastası İsmet Güler’i ziyaret ederek moral veren Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz, aileyle bir süre sohbet etti.

Damadı Tuncay Güler’in sosyal medya üzerinden kendisine talepte bulunduğunu ve kanser hastası olan  kayınpederi İsmet Güler’in kendisini görmek istediği üzerine hemen harekete geçen Vali Seddar Yavuz, “En kısa sürede sağlığınıza kavuşmanızı diliyorum. Kanserle mücadelede erken teşhis ve tedavinin önemi kadar  hastanın  moralinin  yüksek tutulması da  son derece önem arzediyor. Allah tüm kanser hastalarımıza ve sizlere şifa versin” dedi.

Güler ailesine herhangi bir dert ve sıkıntıları olduğunda kendisini hiç çekinmeden arayabileceklerini belirten Vali Seddar Yavuz, "Bulunduğumuz makam ve mevkiler insanlara bir şey katmaz. Burada önemli olan  bizlere tevdi edilen bu makam ve mevkilere layık olabilmektir. Bizim mesleğimizin en güzel yanı da sizlerle bir arada olmak, sizlerin dert ve sıkıntılarını dinleyebilmektir” şeklinde konuştu.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İsmet Güler, özel bir bankadan emekli olduğunu söyleyerek, 6 yıl önce bypass ameliyatı olduğunu daha sonraki süreçte mide kanseri olduğunu öğrendiğini ve geçirdiği operasyon sonucu midesinin alındığını Vali Seddar Yavuz’a anlattı.

"Benim gibi hastaların en büyük ilacı moral. Sayın Valimiz Seddar Yavuz’un evimize kadar gelerek ziyarette bulunmaları, hatırımızı sorarak  bizlere moral vermeleri dolayısıyla çok duygulandığımızı ve memnun olduğumuzu özellikle belirtmek istiyorum. Allah sizden ve eşinizden razı olsun, Allah sıhhatinizi bozmasın, Allah sizin gibi insanları çoğaltsın, eksiltmesin” diyerek Vali Seddar Yavuz ve eşi Selda Yavuz’un evlerine kadar gelerek moral ziyaretinde bulunmaları dolayısıyla duydukları memnuniyeti dile getirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.