HİZMET KAPASİTESİ ARTTIRILDI

Sağlık 12.05.2023 - 17:27, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3859+ kez okundu.
 

HİZMET KAPASİTESİ ARTTIRILDI

Kliniklerde ağız, diş ve çene cerrahisi ile endodonti alanlarında uzman 2 doktor ve 12 diş doktoru hizmet vermeye başladı.

7 klinikte hizmet veren Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Akyazı Semt Polikliniği’nde, nüfus yoğunluğunun ve MHRS üzerinden gelen taleplerin artması sonucu bu taleplere cevap vermek adına, klinik sayısı 14’de çıkarıldı. Konuya ilişkin açıklama yapan Ordu İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Ordu’da ağız ve diş sağlığı hizmetlerine önem verildiğinin altını çizerek: “Ünye ve Fatsa’ya ağız ve diş sağlığı merkezlerinin açılması için Sağlık Bakanlığı’ndan onay alındığını ve arsa için çalışmalara başladığımızı duyurmuştuk. Bu yatırımlarımızı inşallah Ordu’ya kazandıracağız. Bunun yanında mevcut durumumuzu da sürekli analiz ediyoruz. Gerek MHRS, gerek ayaktan başvuran hastalarımızın sayılarını ve hizmet kapasitemizi aylık olarak değerlendiriyoruz. Bu değerlendirmeler sonucunda, Ağız ve Diş Sağlığı Akyazı Semt Polikliniği’ne olan talebin arttığını gördük ve hizmet kapasitemizi artırmak için gerekli düzenlemeleri yaptık. Klinik sayımızı yediden on dörde çıkardık. Ordumuza hayırlı olsun” dedi.   
Kliniklerde ağız, diş ve çene cerrahisi ile endodonti alanlarında uzman 2 doktor ve 12 diş doktoru hizmet vermeye başladı.

7 klinikte hizmet veren Ordu Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Akyazı Semt Polikliniği’nde, nüfus yoğunluğunun ve MHRS üzerinden gelen taleplerin artması sonucu bu taleplere cevap vermek adına, klinik sayısı 14’de çıkarıldı.
Konuya ilişkin açıklama yapan Ordu İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Dursun Tüzün, Ordu’da ağız ve diş sağlığı hizmetlerine önem verildiğinin altını çizerek: “Ünye ve Fatsa’ya ağız ve diş sağlığı merkezlerinin açılması için Sağlık Bakanlığı’ndan onay alındığını ve arsa için çalışmalara başladığımızı duyurmuştuk. Bu yatırımlarımızı inşallah Ordu’ya kazandıracağız. Bunun yanında mevcut durumumuzu da sürekli analiz ediyoruz. Gerek MHRS, gerek ayaktan başvuran hastalarımızın sayılarını ve hizmet kapasitemizi aylık olarak değerlendiriyoruz. Bu değerlendirmeler sonucunda, Ağız ve Diş Sağlığı Akyazı Semt Polikliniği’ne olan talebin arttığını gördük ve hizmet kapasitemizi artırmak için gerekli düzenlemeleri yaptık. Klinik sayımızı yediden on dörde çıkardık. Ordumuza hayırlı olsun” dedi. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.