Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Orduspor'a Büyük Destek

Spor 01.09.2023 - 01:02, Güncelleme: 01.09.2023 - 01:02 5225+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Orduspor'a Büyük Destek

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Orduspor'un Süper Lige yükselmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz”

Süper lig hedefiyle başarılı bir kamp dönemi geçiren Ordupsor 1967 Futbol Kulübü, Afyon'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ağırladı. Kulüp Başkanı İsa Akçay ve futbolcularla buluşan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve desteklerini ileterek önemli mesajlar verdi. Yılmaz: “ Orduspor’u ait olduğu yer olan süper ligde görmek istiyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere yerel yöneticilerimizin desteğiyle birlikte Orduspor’u hak ettiği şampiyonluklara hep birlikte taşıyacağız. Orduspor’umuzun ve Ordulu hemşerilerimizin her zaman yanındayız” dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Ordulular'a da seslendi : "Takımınınıza sahip çıkın her maçta tribünleri doldurun."
Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz: “Orduspor'un Süper Lige yükselmesi için elimizden gelen desteği vereceğiz”

Süper lig hedefiyle başarılı bir kamp dönemi geçiren Ordupsor 1967 Futbol Kulübü, Afyon'da Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ı ağırladı.

Kulüp Başkanı İsa Akçay ve futbolcularla buluşan Yılmaz, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın selam ve desteklerini ileterek önemli mesajlar verdi. Yılmaz:

“ Orduspor’u ait olduğu yer olan süper ligde görmek istiyoruz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere yerel yöneticilerimizin desteğiyle birlikte Orduspor’u hak ettiği şampiyonluklara hep birlikte taşıyacağız. Orduspor’umuzun ve Ordulu hemşerilerimizin her zaman yanındayız” dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz Ordulular'a da seslendi : "Takımınınıza sahip çıkın her maçta tribünleri doldurun."

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.