“ÇEVRE BİLİNCİ VE HAYVANLARI KORUMA”

Gündem 26.04.2022 - 01:07, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3278+ kez okundu.
 

“ÇEVRE BİLİNCİ VE HAYVANLARI KORUMA”

Altınordu İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında bulunan Bayadı İlköğretim Okulund Asyş.Şb. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim K.lığı tarafından “Çevre Bilinci ve Hayvanları Koruma” konulu eğitim faaliyeti icra edildi.

Ordu İl Jandarma Komutanlığı, çevre ve doğal hayatın korunması kapsamında; çevre bilincinin geliştirilmesi ve hayvan sevgisinin oluşturulması amacıyla yarının büyükleri geleceğimizin teminatı çocuklarımız için, Altınordu İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında bulunan Bayadı İlköğretim Okulunda 22.04.2022 tarihi saat 09.00'da Asyş.Şb. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim K.lığı tarafından “Çevre Bilinci ve Hayvanları Koruma” konulu eğitim faaliyeti icra edildi. Doğayı korumak ve doğaya zarar verici etkenlere karşı bilinçle hareket etmek için yapılması gerekenler anlatılarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocuklarımıza tohumlu kalem hediye edilmiştir. Hayvanların hayatımızdaki yeri ve önemini yönelik Ordu İl J.K.lığında görevli köpek timlerimiz tarafından okul bahçesinde tüm öğrencilere tanıtım ve gösteri faaliyeti yapıldı.  
Altınordu İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında bulunan Bayadı İlköğretim Okulund Asyş.Şb. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim K.lığı tarafından “Çevre Bilinci ve Hayvanları Koruma” konulu eğitim faaliyeti icra edildi.
Ordu İl Jandarma Komutanlığı, çevre ve doğal hayatın korunması kapsamında; çevre bilincinin geliştirilmesi ve hayvan sevgisinin oluşturulması amacıyla yarının büyükleri geleceğimizin teminatı çocuklarımız için, Altınordu İlçe J.K.lığı sorumluluk sahasında bulunan Bayadı İlköğretim Okulunda 22.04.2022 tarihi saat 09.00'da Asyş.Şb. Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim K.lığı tarafından “Çevre Bilinci ve Hayvanları Koruma” konulu eğitim faaliyeti icra edildi.
Doğayı korumak ve doğaya zarar verici etkenlere karşı bilinçle hareket etmek için yapılması gerekenler anlatılarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesinde çocuklarımıza tohumlu kalem hediye edilmiştir. Hayvanların hayatımızdaki yeri ve önemini yönelik Ordu İl J.K.lığında görevli köpek timlerimiz tarafından okul bahçesinde tüm öğrencilere tanıtım ve gösteri faaliyeti yapıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.