BİZİM İŞİMİZ ÇÖZÜM ÜRETMEK

Siyaset 07.03.2014 - 20:52, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3583+ kez okundu.
 

BİZİM İŞİMİZ ÇÖZÜM ÜRETMEK

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Bizim işimiz çözüm üretmek. Ordu'nun en ücra köşesindeki bir vatandaşımızın sorunu, bizim sorumuzdur” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu Toptancılar Sitesi ve Sebze Hali'nde vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ordu Belediyesi Su Arıtma Tesisi'ni de ziyaret eden Yılmaz, tesis hakkında çalışanlardan bilgi aldı. Su Arıtma Tesisi Şefi Gültekin Kıran, DSİ tarafında hayata geçirilen DSİ'nin içme suyu projesinin faaliyete geçtiğini söyledi.Toptancılar Sitesi ve Sebze Hali'nde esnafların yoğun ilgi gösterdiği Yılmaz, “Toptancılar Sitesi ve Sebze Hali esnafımızı ziyaret ettik. Arkadaşlarımızın genel olarak yapılması gereken yerlerle ilgili talepleri vardı. Sebze hali esnafımızın işyerleriyle ilgili bu taleplerini olumlu karşılıyoruz. Sebze hali esnafımızın ürünlerini taze bir şekilde pazara ulaştırmaları için elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız. İnşallah 30 Mart seçimlerinin ardından hal esnafımızın durumunu daha da iyileştirmek için çalışma başlatacağız. Ben bugün hal esnafımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum” diye konuştu. ORDU İÇİN BÜYÜK PROJELERİMİZ VAR Ordu'nun büyükşehir olmasıyla birlikte yerelde yapılacak yatırımların önünün açıldığını belirten Yılmaz, “Uygulamaya koyacağımız projelerle 19 ilçeyi şantiyeye çevireceğiz. Biz vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. Gece gündüz onların hizmetinde olacağız. 12 yıllık iktidarımızda vatandaşlarımızdan aldığımız güçle, Ordu ilimize büyük yatırımlar yaptık. Şimdi aynı yatırımları yerelde yapmak için yola çıktık” şeklinde konuştu. HEMŞEHRİLERİMİZLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR Ordu için hazırladıkları 7'si mega toplam 52 projeyle yeni bir Ordu inşa edeceklerini belirten Yılmaz, “Ordu hükumetimiz döneminde büyük yatırımlar aldı. 12 yılda 8 katrilyonluk yatırımı Ordu iline kazandırdık. Artık bu hizmetlerin daha fazlasını yerel yönetimlerde yapacağız. Biz bu millete sevdalıyız. Her kardeşimize eşit hizmet götüreceğiz. Bizim vatandaşlarımızla gönül bağımız var. Birlikte sevgiyle yeni bir Ordu inşa edeceğiz” şeklinde konuştu. DSİ'NİN SU ARTIMA SİSTEMİ DEVREYE GİRDİ Toptancılar Sitesi ve Sebze Hali'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz, buradan Karapınar mevkiinde bulunan Su Arıtma Tesisi'ne geçerek, belediye personelleriyle buluştu. Tesis Şefi Gültekin Kıran ise, DSİ'nin yaptığı su arıtma sisteminin devreye girdiğini belirtti. Yılmaz. ziyaretlerine Organize Sanayi Bölgesi'nde devam etti.
AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, “Bizim işimiz çözüm üretmek. Ordu'nun en ücra köşesindeki bir vatandaşımızın sorunu, bizim sorumuzdur” dedi.

AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz, Ordu Toptancılar Sitesi ve Sebze Hali'nde vatandaş ve esnaf ziyaretlerinde bulundu. Ordu Belediyesi Su Arıtma Tesisi'ni de ziyaret eden Yılmaz, tesis hakkında çalışanlardan bilgi aldı. Su Arıtma Tesisi Şefi Gültekin Kıran, DSİ tarafında hayata geçirilen DSİ'nin içme suyu projesinin faaliyete geçtiğini söyledi.Toptancılar Sitesi ve Sebze Hali'nde esnafların yoğun ilgi gösterdiği Yılmaz, “Toptancılar Sitesi ve Sebze Hali esnafımızı ziyaret ettik. Arkadaşlarımızın genel olarak yapılması gereken yerlerle ilgili talepleri vardı. Sebze hali esnafımızın işyerleriyle ilgili bu taleplerini olumlu karşılıyoruz. Sebze hali esnafımızın ürünlerini taze bir şekilde pazara ulaştırmaları için elimizden gelen tüm çalışmayı yapacağız. İnşallah 30 Mart seçimlerinin ardından hal esnafımızın durumunu daha da iyileştirmek için çalışma başlatacağız. Ben bugün hal esnafımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alakaya teşekkür ediyorum” diye konuştu.

ORDU İÇİN BÜYÜK PROJELERİMİZ VAR

Ordu'nun büyükşehir olmasıyla birlikte yerelde yapılacak yatırımların önünün açıldığını belirten Yılmaz, “Uygulamaya koyacağımız projelerle 19 ilçeyi şantiyeye çevireceğiz. Biz vatandaşlarımızın hizmetkarıyız. Gece gündüz onların hizmetinde olacağız. 12 yıllık iktidarımızda vatandaşlarımızdan aldığımız güçle, Ordu ilimize büyük yatırımlar yaptık. Şimdi aynı yatırımları yerelde yapmak için yola çıktık” şeklinde konuştu.

HEMŞEHRİLERİMİZLE GÖNÜL BAĞIMIZ VAR

Ordu için hazırladıkları 7'si mega toplam 52 projeyle yeni bir Ordu inşa edeceklerini belirten Yılmaz, “Ordu hükumetimiz döneminde büyük yatırımlar aldı. 12 yılda 8 katrilyonluk yatırımı Ordu iline kazandırdık. Artık bu hizmetlerin daha fazlasını yerel yönetimlerde yapacağız. Biz bu millete sevdalıyız. Her kardeşimize eşit hizmet götüreceğiz. Bizim vatandaşlarımızla gönül bağımız var. Birlikte sevgiyle yeni bir Ordu inşa edeceğiz” şeklinde konuştu.

DSİ'NİN SU ARTIMA SİSTEMİ DEVREYE GİRDİ

Toptancılar Sitesi ve Sebze Hali'nde esnaf ziyaretlerinde bulunan Yılmaz, buradan Karapınar mevkiinde bulunan Su Arıtma Tesisi'ne geçerek, belediye personelleriyle buluştu. Tesis Şefi Gültekin Kıran ise, DSİ'nin yaptığı su arıtma sisteminin devreye girdiğini belirtti. Yılmaz. ziyaretlerine Organize Sanayi Bölgesi'nde devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.