BiSiKLETLi FENER ALAYI

Gündem 31.10.2021 - 23:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1773+ kez okundu.
 

BiSiKLETLi FENER ALAYI

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıldönümü kutlamaları Altınordu’da bu yıl büyük coşku ve çeşitli etkinliklerle yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıldönümü kutlamaları Altınordu’da bu yıl büyük coşku ve çeşitli etkinliklerle yapıldı. Altınordu Belediyesi’nin ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bisikletli fener alayı düzenledi. Çok sayıda bisiklet tutkununun katıldığı "Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu" renkli görüntüler oluşturdu. Etkinliğe, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ile çok sayıda bisikletsever katıldı. Altınordu Belediyesi ücretsiz otopark alanından başlayan etkinlik, ilkadım anıtında sona erdi. Vatandaşların yoğun ilgi ve katılım gösterdiği etkinlik Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşattı. Belediye tarafından programa katılanlara Türk Bayraklı tişört ve Bayrak hediye edildi. Bisikletler ise Türk bayraklarıyla donatıldı; kırmızı-beyaz ışıklarla da süslenen bisikletler şehri aydınlattı. Marşlar eşliğinde süren bisiklet turuna çevredeki vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi.  Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kutlama törenlerine katılanlara teşekkür ederek, "Egemenliğimizi, bağımsızlığımızı ve ebedi varlığımızı teminat altına alan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98'inci yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet, Türk milletinin, büyük bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği milli mücadele sonucunda ulaştığı son noktadır. Büyük yokluk ve zorluklar içerisinde verilen milli mücadele sonucunda, bedeli şehitlerimizin kanı ile ödenerek kazanılmış cumhuriyetimizi ve vatan toprağımızı korumak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı göklerde her daim dalgalandırmak her birimizin görev ve sorumluluğudur. Etkinliğimize katılan bisikletseverlere teşekkür ediyorum. Öte yandan yoğun katılımları ve ilgileri nedeniyle hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Bu duygularla başta cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal  Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularıyla anıyor, aziz milletimizin Cmhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” dedi. BALONLAR CUMHURİYET İÇİN UÇTU Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında akşam saatlerinde de Türk bayrağı motifli 98 adet balon marşlar eşliğinde İlkadım Anıtı’ndan gökyüzüne bırakıldı.    
Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıldönümü kutlamaları Altınordu’da bu yıl büyük coşku ve çeşitli etkinliklerle yapıldı.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 98. yıldönümü kutlamaları Altınordu’da bu yıl büyük coşku ve çeşitli etkinliklerle yapıldı. Altınordu Belediyesi’nin ev sahipliğinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında bisikletli fener alayı düzenledi.
Çok sayıda bisiklet tutkununun katıldığı "Cumhuriyet Bayramı Bisiklet Turu" renkli görüntüler oluşturdu. Etkinliğe, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören ile çok sayıda bisikletsever katıldı.
Altınordu Belediyesi ücretsiz otopark alanından başlayan etkinlik, ilkadım anıtında sona erdi. Vatandaşların yoğun ilgi ve katılım gösterdiği etkinlik Cumhuriyet coşkusunu doyasıya yaşattı.
Belediye tarafından programa katılanlara Türk Bayraklı tişört ve Bayrak hediye edildi. Bisikletler ise Türk bayraklarıyla donatıldı; kırmızı-beyaz ışıklarla da süslenen bisikletler şehri aydınlattı. Marşlar eşliğinde süren bisiklet turuna çevredeki vatandaşlar da alkışlarıyla destek verdi. 
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, kutlama törenlerine katılanlara teşekkür ederek, "Egemenliğimizi, bağımsızlığımızı ve ebedi varlığımızı teminat altına alan Cumhuriyetimizin kuruluşunun 98'inci yıldönümünü kutlamanın onur ve gururunu hep birlikte yaşıyoruz. Cumhuriyet, Türk milletinin, büyük bir kahramanlık destanı yazarak gerçekleştirdiği milli mücadele sonucunda ulaştığı son noktadır. Büyük yokluk ve zorluklar içerisinde verilen milli mücadele sonucunda, bedeli şehitlerimizin kanı ile ödenerek kazanılmış cumhuriyetimizi ve vatan toprağımızı korumak, bağımsızlığımızın sembolü bayrağımızı göklerde her daim dalgalandırmak her birimizin görev ve sorumluluğudur. Etkinliğimize katılan bisikletseverlere teşekkür ediyorum. Öte yandan yoğun katılımları ve ilgileri nedeniyle hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum.
Bu duygularla başta cumhuriyetimizin kurucusu büyük önder Gazi Mustafa Kemal  Atatürk olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi sonsuz şükran duygularıyla anıyor, aziz milletimizin Cmhuriyet Bayramı’nı bir kez daha kutluyorum” dedi.
BALONLAR CUMHURİYET İÇİN UÇTU
Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında akşam saatlerinde de Türk bayrağı motifli 98 adet balon marşlar eşliğinde İlkadım Anıtı’ndan gökyüzüne bırakıldı.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.