ÇOK YAKINDA UÇUYORUZ

Gündem 26.04.2015 - 13:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4129+ kez okundu.
 

ÇOK YAKINDA UÇUYORUZ

Ordu - Giresun Havalimanı'nın tabelası asıldı. Açılış ve uçuş tarihleri belirlendi.

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Türkiye’de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan, yılda 3 milyon yolcuya hizmet verecek kapasiteye sahip Ordu-Giresun Havalimanı’nda ilk ticari uçuşların 26 Mayıs’tan itibaren başlayacağını, Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul’dan bilet satışlarına başladığını söyledi.  Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Giresun’dan karayoluyla Ordu’nun Gülyalı İlçesi’ne gelerek üst yapı çalışmaları devam eden Ordu–Giresun Havalimanı inşaatını inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili brifing alan Bakan Canikli, havalimanının bölgenin turizm ve ekonomisine büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Havalimanı açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirileceğini belirten Bakan Canikli, "Bu bölgeye çok büyük katkılar sağlayacak ve 26 Mayıs itibariyle ilk ticari uçuşlar başlıyor. Türk Hava Yolları şuanda 26 Mayıs tarihli biletlerin satışını yapıyor İstanbul’dan. Daha sonra Ankara’ya da olacak. Burası uluslararası bir havaalanı olacak. Çünkü Giresun’un da Ordu’nun da Avrupa başta olmak üzere Amerika ve dünyanın birçok ülkesinde yaşayan vatandaşları var. O açıdan uluslararası uçuşlara açık olacak. Yoğun taleple karşı karşıya kalacağımızı tahmin ediyoruz. Yakın bir zamanda da açılışını yapacağız. Şuanda her şey bitmiş durumda, ufak tefek eklemeler yapılıyor" dedi.
Ordu - Giresun Havalimanı'nın tabelası asıldı. Açılış ve uçuş tarihleri belirlendi.

GÜMRÜK ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Türkiye’de deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan, yılda 3 milyon yolcuya hizmet verecek kapasiteye sahip Ordu-Giresun Havalimanı’nda ilk ticari uçuşların 26 Mayıs’tan itibaren başlayacağını, Türk Hava Yolları'nın (THY) İstanbul’dan bilet satışlarına başladığını söyledi. 

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Giresun’dan karayoluyla Ordu’nun Gülyalı İlçesi’ne gelerek üst yapı çalışmaları devam eden Ordu–Giresun Havalimanı inşaatını inceledi. Yüklenici firma yetkililerinden çalışmalarla ilgili brifing alan Bakan Canikli, havalimanının bölgenin turizm ve ekonomisine büyük katkı sağlayacağını kaydetti. Havalimanı açılışının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla gerçekleştirileceğini belirten Bakan Canikli, "Bu bölgeye çok büyük katkılar sağlayacak ve 26 Mayıs itibariyle ilk ticari uçuşlar başlıyor. Türk Hava Yolları şuanda 26 Mayıs tarihli biletlerin satışını yapıyor İstanbul’dan. Daha sonra Ankara’ya da olacak. Burası uluslararası bir havaalanı olacak. Çünkü Giresun’un da Ordu’nun da Avrupa başta olmak üzere Amerika ve dünyanın birçok ülkesinde yaşayan vatandaşları var. O açıdan uluslararası uçuşlara açık olacak. Yoğun taleple karşı karşıya kalacağımızı tahmin ediyoruz. Yakın bir zamanda da açılışını yapacağız. Şuanda her şey bitmiş durumda, ufak tefek eklemeler yapılıyor" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.