BAŞKAN TEKİNTAŞ: "ŞEHİR MERKEZİNDE YOĞUN BİR ASFALTLAMA PROGRAMI BAŞLATACAĞIZ"

Siyaset 21.06.2015 - 15:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3168+ kez okundu.
 

BAŞKAN TEKİNTAŞ: "ŞEHİR MERKEZİNDE YOĞUN BİR ASFALTLAMA PROGRAMI BAŞLATACAĞIZ"

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Altınordu ilçemizi milletimizin şikayet ettiği her konudan arındırarak yaşanabilir bir kente dönüştürme mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.

Altınordu Belediyesi tarafından, Hatipli, Terzili, Yıldızlı ve Eskipazar Mahalle sakinlerinin katılımıyla iftar programı düzenlendi. Eskipazar Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Belediye Meclis Üyeleri ,  mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Başkan Tekintaş, iftar öncesinde masaları tek tek ziyaret ederek, vatandaşlara hayırlı iftarlar dileğinde bulundu. BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ İFTAR PROGRAMLARIMIZ KOMŞULARI BULUŞTURDU”   Yaklaşık 750 kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, komşuları iftar yemeğinde bir araya getirmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti. Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada, "Öncelikle bu davete icabet ettiğiniz için komşuların bir arada buluşması için hepinize hoş geldiniz diyorum. İnşallah bu programları sağlık olduğu müddetçe her yıl dahada şekillendirerek biraz daha farklı hale getirerek sürdürmeye devam edeceğiz. Zaman zaman yer değişiklikleri yapıyoruz. Hem daha fazla kardeşimizle buluşabilmek hemde bu güzel anı birlikte paylaşabilmek için. Bu geçen süre içerisinde bize desteklerini gayretini duasını esirgemeyen siz çok kıymetli Altınordu halkına teşekkür ediyorum.Özellikle yoğun olan TOKİ ve bu mahallelerimizde çocuk oyun alanlarının ve ulaşım alanlarını, sportif alanları güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu bölgemiz için en temel hedefimiz bir organik pazar kurabilmektir. Çevre mahallelerin istifa edebileceği şekilde bir organik pazar çalışmasını sürdürüyoruz" diye konuştu.   "85 KİLOMETRE BETON YOL 15 AĞUSTOS'TA TAMAM"   72 Kilometre beton yol projesinin ilaveler ile 85 kilometreye çıktığını belirten Başkan Tekintaş, 15 Ağustos'a kadar bu projenin tamamlanacağını sözlerine eklerken, "Özellikle dış mahallelerdeki yaklaşık 85 kilometreyi bulan beton yol projesini en geç 15 Ağustos tarihine kadar bitirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.   "GEÇMİŞTEKİLER GİBİ YAPMAYI TAAHHÜT EDİP BİR KENARDA YATMAYACAĞIZ"   "Şehir merkezinde de yoğun bir asfaltlama programı başlatacağız" diyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "2016 yılına girerken biraz çamurdan biraz tozdan şikayetçi olan vatandaşlarımızı bu dertlerden kurtarmaya devam edeceğiz. Geçmiştekileri bir kenara bırakıyoruz. Geçmiştekiler gibi yapmayı taahhüt edip bir kenarda yatmayacağız. Biz hem yapmayı taahhüt ediyoruz hemde bu çalışmaları sürdüreceğiz. Altınordu ilçemizi milletimizin şikayet ettiği her konudan arındırarak yaşanabilir bir kente dönüştürme mücadelesi sizlerin varlığı ile sonuna kadar devam edecektir" şeklinde konuştu.
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "Altınordu ilçemizi milletimizin şikayet ettiği her konudan arındırarak yaşanabilir bir kente dönüştürme mücadelemiz sonuna kadar devam edecektir" dedi.

Altınordu Belediyesi tarafından, Hatipli, Terzili, Yıldızlı ve Eskipazar Mahalle sakinlerinin katılımıyla iftar programı düzenlendi.

Eskipazar Mahallesinde düzenlenen iftar yemeğine Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Belediye Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz, AK Parti Altınordu İlçe Başkanı İbrahim Hekim, Belediye Meclis Üyeleri ,  mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Başkan Tekintaş, iftar öncesinde masaları tek tek ziyaret ederek, vatandaşlara hayırlı iftarlar dileğinde bulundu.

BAŞKAN TEKİNTAŞ: “ İFTAR PROGRAMLARIMIZ KOMŞULARI BULUŞTURDU”

 

Yaklaşık 750 kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından konuşan Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, komşuları iftar yemeğinde bir araya getirmekten dolayı mutlu olduklarını belirtti.

Başkan Tekintaş, yaptığı konuşmada, "Öncelikle bu davete icabet ettiğiniz için komşuların bir arada buluşması için hepinize hoş geldiniz diyorum. İnşallah bu programları sağlık olduğu müddetçe her yıl dahada şekillendirerek biraz daha farklı hale getirerek sürdürmeye devam edeceğiz. Zaman zaman yer değişiklikleri yapıyoruz. Hem daha fazla kardeşimizle buluşabilmek hemde bu güzel anı birlikte paylaşabilmek için. Bu geçen süre içerisinde bize desteklerini gayretini duasını esirgemeyen siz çok kıymetli Altınordu halkına teşekkür ediyorum.Özellikle yoğun olan TOKİ ve bu mahallelerimizde çocuk oyun alanlarının ve ulaşım alanlarını, sportif alanları güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu bölgemiz için en temel hedefimiz bir organik pazar kurabilmektir. Çevre mahallelerin istifa edebileceği şekilde bir organik pazar çalışmasını sürdürüyoruz" diye konuştu.

 

"85 KİLOMETRE BETON YOL 15 AĞUSTOS'TA TAMAM"

 

72 Kilometre beton yol projesinin ilaveler ile 85 kilometreye çıktığını belirten Başkan Tekintaş, 15 Ağustos'a kadar bu projenin tamamlanacağını sözlerine eklerken, "Özellikle dış mahallelerdeki yaklaşık 85 kilometreyi bulan beton yol projesini en geç 15 Ağustos tarihine kadar bitirmiş olacağız" ifadelerini kullandı.

 

"GEÇMİŞTEKİLER GİBİ YAPMAYI TAAHHÜT EDİP BİR KENARDA YATMAYACAĞIZ"

 

"Şehir merkezinde de yoğun bir asfaltlama programı başlatacağız" diyen Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, "2016 yılına girerken biraz çamurdan biraz tozdan şikayetçi olan vatandaşlarımızı bu dertlerden kurtarmaya devam edeceğiz. Geçmiştekileri bir kenara bırakıyoruz. Geçmiştekiler gibi yapmayı taahhüt edip bir kenarda yatmayacağız. Biz hem yapmayı taahhüt ediyoruz hemde bu çalışmaları sürdüreceğiz. Altınordu ilçemizi milletimizin şikayet ettiği her konudan arındırarak yaşanabilir bir kente dönüştürme mücadelesi sizlerin varlığı ile sonuna kadar devam edecektir" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.