BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ REFERANDUM ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR..

Gündem 06.04.2017 - 12:29, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3708+ kez okundu.
 

BAŞKAN ENGİN TEKİNTAŞ REFERANDUM ÇALIŞMASINA DEVAM EDİYOR..

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daha güçlü bir Türkiye için dünyadaki tüm mazlumların umudu olmak için referandum gezilerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Karapınar mahallesi Bulvarkent sitesi sakinleri ile bir araya geldiği mahalle toplantılarında, 16 Nisan tarihinde gerçekleşecek anayasa değişikliğinin, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli bir dönüm noktası olacağını söyledi. Başkan Tekintaş, site sakinleri ile yaptığı konuşmada, “Halk oylamasının sonunda aziz milletimiz kazanacak, Türkiye kazanacak. Krizler, darbeler üzerimize oynan oyunlar son bulacak. Milletimize Güveniyor, inanıyor, saygı duyuyoruz. Bugünü ve geleceğimizi karartmak isteyenlere inat referandum sonrası onlara Güçlü Türkiye’nin doğuşunu izleteceğiz” diye konuştu. 
Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, daha güçlü bir Türkiye için dünyadaki tüm mazlumların umudu olmak için referandum gezilerine devam ediyor.

Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Karapınar mahallesi Bulvarkent sitesi sakinleri ile bir araya geldiği mahalle toplantılarında, 16 Nisan tarihinde gerçekleşecek anayasa değişikliğinin, Türkiye Cumhuriyeti tarihinin önemli bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Başkan Tekintaş, site sakinleri ile yaptığı konuşmada, “Halk oylamasının sonunda aziz milletimiz kazanacak, Türkiye kazanacak. Krizler, darbeler üzerimize oynan oyunlar son bulacak. Milletimize Güveniyor, inanıyor, saygı duyuyoruz. Bugünü ve geleceğimizi karartmak isteyenlere inat referandum sonrası onlara Güçlü Türkiye’nin doğuşunu izleteceğiz” diye konuştu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.