ANNELERİMİZ SEVGİNİN MERHAMET VE ŞEFKATİN TİMSALİDİR

Yaşam 14.05.2017 - 22:24, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3342+ kez okundu.
 

ANNELERİMİZ SEVGİNİN MERHAMET VE ŞEFKATİN TİMSALİDİR

Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Çalışma Grubu'nun düzenlediği “Anneler Günü” programına eşi Yeter Yılmaz'la birlikte katılan Başkan Enver Yılmaz, "Bizlere daima güç veren annelerimiz sevginin, merhamet ve şefkatin en büyük timsalidir" dedi.

BAŞ KONUĞUMUZ CEMİLE TEYZEMİZ OLDU Başkan Yılmaz, programa katılan kadınlara eşi Yeter Yılmaz'la birlikte çiçek takdim ederken, onların bu özel günlerini tek tek kutladı. Geçtiğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında kendisine, “Hayatımda hiç gül almadım" diyen, Çarşamba Pazarı’nda organik ürünler satan Cemile adlı bayanla da bir süre sohbet eden Başkan Enver Yılmaz, "Cemile teyzemiz 10 yaşından bu yana Çarşamba Pazarı'nda organik ürünler satıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında ‘Hayatımda hiç gül almadım’ dediğinde bundan sonra her özel günde seni unutmayacağız demiştim. Artık her özel günde kendisine hediyesi ulaşıyor. Bugün de Anneler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz bu özel programımızda baş konuğumuz Cemile Teyzemiz oldu" şeklinde konuştu. Başkan Yılmaz, günün anısına programa katılan misafirlerle fotoğraf çektirirken, "Bizlere daima güç veren annelerimiz sevginin, merhamet ve şefkatin en büyük timsalidir" diye konuştu.   ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ   Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle 19 ilçenin tamamında kadınlara çiçek takdim etti. Binlerce çiçeğin dağıtımını yapan Büyükşehir Belediyesi, bu önemli günde tüm anneleri ve yüreğinde annelik duygusu yaşayan kadınları da unutmadı.
Büyükşehir Kent Konseyi Kadın Çalışma Grubu'nun düzenlediği “Anneler Günü” programına eşi Yeter Yılmaz'la birlikte katılan Başkan Enver Yılmaz, "Bizlere daima güç veren annelerimiz sevginin, merhamet ve şefkatin en büyük timsalidir" dedi.

BAŞ KONUĞUMUZ CEMİLE TEYZEMİZ OLDU

Başkan Yılmaz, programa katılan kadınlara eşi Yeter Yılmaz'la birlikte çiçek takdim ederken, onların bu özel günlerini tek tek kutladı. Geçtiğimiz 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında kendisine, “Hayatımda hiç gül almadım" diyen, Çarşamba Pazarı’nda organik ürünler satan Cemile adlı bayanla da bir süre sohbet eden Başkan Enver Yılmaz, "Cemile teyzemiz 10 yaşından bu yana Çarşamba Pazarı'nda organik ürünler satıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü programında ‘Hayatımda hiç gül almadım’ dediğinde bundan sonra her özel günde seni unutmayacağız demiştim. Artık her özel günde kendisine hediyesi ulaşıyor. Bugün de Anneler Günü münasebetiyle düzenlediğimiz bu özel programımızda baş konuğumuz Cemile Teyzemiz oldu" şeklinde konuştu.

Başkan Yılmaz, günün anısına programa katılan misafirlerle fotoğraf çektirirken, "Bizlere daima güç veren annelerimiz sevginin, merhamet ve şefkatin en büyük timsalidir" diye konuştu.

 

ANNELER GÜNÜ’NE ÖZEL ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Öte yandan Ordu Büyükşehir Belediyesi, Anneler Günü nedeniyle 19 ilçenin tamamında kadınlara çiçek takdim etti. Binlerce çiçeğin dağıtımını yapan Büyükşehir Belediyesi, bu önemli günde tüm anneleri ve yüreğinde annelik duygusu yaşayan kadınları da unutmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.