ALTINORDU ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Gündem 23.03.2022 - 08:53, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4122+ kez okundu.
 

ALTINORDU ZABITA EKİPLERİ DENETİMLERİNİ SÜRDÜRÜYOR

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda şehir genelinde faaliyet gösteren marketlerde ve fırınlarda denetimlerine devam ediyor.

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda şehir genelinde faaliyet gösteren marketlerde ve fırınlarda denetimlerine devam ediyor. Ekipler yaptıkları denetimlerde uyarıların yanında bilgilendirmelerde de bulunarak esnafa rehberlik de ediyor. Tüketici haklarının korunması açısından yasalara ve standartlara uygunluk kontrollerini sürdüren zabıta ekipleri yaptıkları denetimler ile ham vatandaşların sağlıklı ve standartlara uygun gıdaya erişimini hem de hizmet sektörünün yasalar çerçevesinde kesintisiz bir şekilde devamının sağlanmasına katkı veriyor. Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, zincir marketler başta olmak üzere tüm gıda satışı yapan iş yerlerinde fiyat ve irsaliye karşılaştırması ile kasa ve reyon arasındaki fiyat farkı olup olmadığı hususlarını denetledi. Depo kontrollerinin de yapıldığı marketlerde, gıda maddelerinin son kullanma tarihleri ve gramaj konularında da denetimlerini sürdüren ekipler olumsuzluk tespit edilen işletmelere tutanak tanzim ederek yasal işlem yapılmak üzere Ticaret İl Müdürlüğüne gönderiyor. Ayrıca kontrollerde tespit edilen son kullanma tarihi geçmiş ürünler Zabıta ekiplerince toplanarak imha ediliyor. Fırın ve unlu mamuller satışı yapan iş yerlerinde de hijyen, genel temizlik ve gramaj denetimleri gerçekleştiren Zabıta ekipleri, işletmelere hijyen ve sağlık koşullarına mutlak surette uyulması konusunda uyarılarda ve bilgilendirmelerde bulundular. Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.
Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda şehir genelinde faaliyet gösteren marketlerde ve fırınlarda denetimlerine devam ediyor.

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Başkan Aşkın Tören’in talimatları doğrultusunda şehir genelinde faaliyet gösteren marketlerde ve fırınlarda denetimlerine devam ediyor. Ekipler yaptıkları denetimlerde uyarıların yanında bilgilendirmelerde de bulunarak esnafa rehberlik de ediyor.

Tüketici haklarının korunması açısından yasalara ve standartlara uygunluk kontrollerini sürdüren zabıta ekipleri yaptıkları denetimler ile ham vatandaşların sağlıklı ve standartlara uygun gıdaya erişimini hem de hizmet sektörünün yasalar çerçevesinde kesintisiz bir şekilde devamının sağlanmasına katkı veriyor.

Altınordu Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, zincir marketler başta olmak üzere tüm gıda satışı yapan iş yerlerinde fiyat ve irsaliye karşılaştırması ile kasa ve reyon arasındaki fiyat farkı olup olmadığı hususlarını denetledi.

Depo kontrollerinin de yapıldığı marketlerde, gıda maddelerinin son kullanma tarihleri ve gramaj konularında da denetimlerini sürdüren ekipler olumsuzluk tespit edilen işletmelere tutanak tanzim ederek yasal işlem yapılmak üzere Ticaret İl Müdürlüğüne gönderiyor. Ayrıca kontrollerde tespit edilen son kullanma tarihi geçmiş ürünler Zabıta ekiplerince toplanarak imha ediliyor.

Fırın ve unlu mamuller satışı yapan iş yerlerinde de hijyen, genel temizlik ve gramaj denetimleri gerçekleştiren Zabıta ekipleri, işletmelere hijyen ve sağlık koşullarına mutlak surette uyulması konusunda uyarılarda ve bilgilendirmelerde bulundular.

Altınordu Belediyesi Zabıta ekipleri, çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.