Akkuş Belediyesi Okulları Yeniliyor

Gündem 14.11.2014 - 09:55, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2392+ kez okundu.
 

Akkuş Belediyesi Okulları Yeniliyor

Akkuş Belediyesi Okulları Yeniliyor

Yeniköy İlkokulu Adına Yakışır Hale Geldi Akkuş Belediye İsa Demirci, belediye tarafından iç ve dış tadilatı yapılan ilçeye bağlı Yeniköy Mahallesi İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul ziyaretinde tadilat çalışmalarını inceleyen Demirci eğitimcilerden de bilgiler aldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Demirci, "Yeniköy İlkokulu adına yakışır hale gelmiş, burada birkaç eksik daha var onları da tamamlayıp tüm sorunlarının bitirmeyi planlıyoruz. Eğitim bizim olmasa olmazımız, eğitim konusunda her türlü desteğe varız" dedi.  Gültepe İlkokulu Tepeden Tırnağa Değişti Belediye Başkanı Demirci Ayrıca İç ve Dış Tadilatı  Yine Belediye Tarafından Yapılan Akpınar Gültepe İlkokulunu Gezdi. Okul Hakkında Eğitimcilerimizden Bilgiler Alan Demirci "Okul eski haliyle hoş bir görüntü oluşturmuyordu, belediye olarak çalışma başlatarak iç ve dış boyası olmak üzere tabanı ile lojmanını tamamen yeniledik" dedi. Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ayrıca Akpınar Çok Programlı Lisesi ile yatılı bölge ortaokulunda da incelemelerde bulunarak idarecilerden sorunlar ve istekleri hakkında bilgi aldı. Başkan İsa Demirci Ziyaretler Sırasında Karşılaşılan Sorunların Çözülmesiyle İlgili Çalışma Başlattı. Camilerde Unutulmuyor Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ayrıca çevre düzenlemeleri belediye tarafından yapılan tarihi Akpınar Merkez Camiinde ve Yeşilköy Mahallesi Pazaryeri Camiinde de incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde gördü.
Akkuş Belediyesi Okulları Yeniliyor

Yeniköy İlkokulu Adına Yakışır Hale Geldi

Akkuş Belediye İsa Demirci, belediye tarafından iç ve dış tadilatı yapılan ilçeye bağlı Yeniköy Mahallesi İlkokulu'nu ziyaret etti. Okul ziyaretinde tadilat çalışmalarını inceleyen Demirci eğitimcilerden de bilgiler aldı. Burada bir konuşma yapan Başkan Demirci, "Yeniköy İlkokulu adına yakışır hale gelmiş, burada birkaç eksik daha var onları da tamamlayıp tüm sorunlarının bitirmeyi planlıyoruz. Eğitim bizim olmasa olmazımız, eğitim konusunda her türlü desteğe varız" dedi. 

Gültepe İlkokulu Tepeden Tırnağa Değişti

Belediye Başkanı Demirci Ayrıca İç ve Dış Tadilatı  Yine Belediye Tarafından Yapılan Akpınar Gültepe İlkokulunu Gezdi. Okul Hakkında Eğitimcilerimizden Bilgiler Alan Demirci "Okul eski haliyle hoş bir görüntü oluşturmuyordu, belediye olarak çalışma başlatarak iç ve dış boyası olmak üzere tabanı ile lojmanını tamamen yeniledik" dedi.

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ayrıca Akpınar Çok Programlı Lisesi ile yatılı bölge ortaokulunda da incelemelerde bulunarak idarecilerden sorunlar ve istekleri hakkında bilgi aldı.

Başkan İsa Demirci Ziyaretler Sırasında Karşılaşılan Sorunların Çözülmesiyle İlgili Çalışma Başlattı.

Camilerde Unutulmuyor

Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ayrıca çevre düzenlemeleri belediye tarafından yapılan tarihi Akpınar Merkez Camiinde ve Yeşilköy Mahallesi Pazaryeri Camiinde de incelemelerde bulunarak çalışmaları yerinde gördü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.