ADIGÜZEL: “ULUBEY HALKI AYAĞA KALKTI”

Gündem 17.05.2022 - 12:32, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3682+ kez okundu.
 

ADIGÜZEL: “ULUBEY HALKI AYAĞA KALKTI”

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ulubey’de altın madenine karşı miting için “Ulubey halkı ayağa kalktı” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ulubey’de altın madenine karşı miting için “Ulubey halkı ayağa kalktı” dedi. Adıgüzel mitinge dair şunları belirtti: “Siyanüre Hayır mitingine İl Başkanımız ve Ulubey İlçe Başkanımız ve örgütlerimiz ile birlikte katıldık. Alanda, kürsüde, konuşmalarda bize gösterilen ilgi ve sevgiye de yürekten teşekkür ediyorum. Konuşmacıları dinledim. Sadece siyanür demiyorlar, sülfürik asit varlığını da öğrenmişler. Ordu halkında bilinç giderek artıyor. Kalabalık muhteşem. En önemli tespitim ise birlik bütünlük. Aynı 100 sene önceki Kuvayi Milliye ruhu ile kenetlendik. O yüzden başaracağız. Ulubey'deki siyanür işletme girişimi ile ilgili dün bir önerge verdiğimi de bildirmek isterim. Ulubey için de Ordu için de bu siyanür ve sülfürik asit çetelerine karşı mücadelede yanlarında olmaya devam edeceğiz.”
CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ulubey’de altın madenine karşı miting için “Ulubey halkı ayağa kalktı” dedi.

CHP Ordu Milletvekili Dr. Mustafa Adıgüzel Ulubey’de altın madenine karşı miting için “Ulubey halkı ayağa kalktı” dedi. Adıgüzel mitinge dair şunları belirtti:

“Siyanüre Hayır mitingine İl Başkanımız ve Ulubey İlçe Başkanımız ve örgütlerimiz ile birlikte katıldık. Alanda, kürsüde, konuşmalarda bize gösterilen ilgi ve sevgiye de yürekten teşekkür ediyorum. Konuşmacıları dinledim. Sadece siyanür demiyorlar, sülfürik asit varlığını da öğrenmişler. Ordu halkında bilinç giderek artıyor. Kalabalık muhteşem. En önemli tespitim ise birlik bütünlük. Aynı 100 sene önceki Kuvayi Milliye ruhu ile kenetlendik. O yüzden başaracağız.

Ulubey'deki siyanür işletme girişimi ile ilgili dün bir önerge verdiğimi de bildirmek isterim. Ulubey için de Ordu için de bu siyanür ve sülfürik asit çetelerine karşı mücadelede yanlarında olmaya devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.