VEDA EDİYOR

Gündem 15.08.2023 - 18:24, Güncelleme: 15.08.2023 - 18:24 5144+ kez okundu.
 

VEDA EDİYOR

Ordu'ya ilk adımını attığı andan itibaren Vali Tuncay Sonel, en son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile merkez görevine atanma kararı aldı.

Ordu'ya ilk adımını attığı andan itibaren Vali Tuncay Sonel,  en son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile merkez görevine atanma kararı aldı. Vali Sonel'in Ordu'daki görev süresi, 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek olan veda töreninin ardından sona erecek. Tören, Yeni Valilik Binası önünde düzenlenecek ve ardından Sonel, Ankara yolculuğuna başlayacak.  
Ordu'ya ilk adımını attığı andan itibaren Vali Tuncay Sonel, en son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile merkez görevine atanma kararı aldı.

Ordu'ya ilk adımını attığı andan itibaren Vali Tuncay Sonel,  en son yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile merkez görevine atanma kararı aldı.
Vali Sonel'in Ordu'daki görev süresi, 21 Ağustos 2023 Pazartesi günü saat 12:00'de gerçekleşecek olan veda töreninin ardından sona erecek. Tören, Yeni Valilik Binası önünde düzenlenecek ve ardından Sonel, Ankara yolculuğuna başlayacak.

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.