UÇUŞLAR BAŞLADI

Gündem 10.05.2023 - 18:03, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4592+ kez okundu.
 

UÇUŞLAR BAŞLADI

Ordu Giresun Havalimanı’nda Almanya ve Avusturya’ya direkt uçuşlar düzenlenecek.

Ordu Giresun Havalimanı’nda  Almanya ve Avusturya’ya direkt uçuşlar düzenlenecek. THY ve SunExpres tarafından gerçekleştirilecek uçuşlar Haziran ayının ilk haftası başlayacak ve Ekim ayının son haftası sona erecek. Türk Hava Yolları  Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’da Münih, Dusseldorf, Hamburg ve Frankfurt, Avusturya’da Salzburg’a direkt uçacak. SunExpres Yolları da Almanya Dusseldorf’a sefer düzenleyecek. Yurt dışı uçuşları için THY ve SunExpres bilet satışlarını sürdürüyor.
Ordu Giresun Havalimanı’nda Almanya ve Avusturya’ya direkt uçuşlar düzenlenecek.

Ordu Giresun Havalimanı’nda  Almanya ve Avusturya’ya direkt uçuşlar düzenlenecek. THY ve SunExpres tarafından gerçekleştirilecek uçuşlar Haziran ayının ilk haftası başlayacak ve Ekim ayının son haftası sona erecek.
Türk Hava Yolları  Ordu Giresun Havalimanı’ndan Almanya’da Münih, Dusseldorf, Hamburg ve Frankfurt, Avusturya’da Salzburg’a direkt uçacak. SunExpres Yolları da Almanya Dusseldorf’a sefer düzenleyecek.
Yurt dışı uçuşları için THY ve SunExpres bilet satışlarını sürdürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.