SUDENAZ DOKGÖZ, AVRUPA İKİNCİSİ…

Spor 22.08.2022 - 16:31, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4462+ kez okundu.
 

SUDENAZ DOKGÖZ, AVRUPA İKİNCİSİ…

Ordulu Milli Sporcu Sudenaz Dokgöz, 64 kilogramda final karşılaşmasında İtalyan Sara Scorrano’ya 3-2 mağlup oldu ve Avrupa İkincisi oldu.

Ordulu Milli Sporcu Sudenaz Dokgöz, 64 kilogramda final karşılaşmasında İtalyan Sara Scorrano’ya 3-2 mağlup oldu ve Avrupa İkincisi oldu. Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası, Erzurum'da tamamlandı. Yakutiye 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın 9. gününde, Türkiye'yi kadınlarda 13, erkeklerde 16 sporcu temsil etti.         Ordulu Milli Sporcu Busenaz Dokgöz Moldovalı rakibi Xenia Coroncıuc ile yaptığı karşılaşmayı 5-0 kazanarak finale yükseldi. Sudenaz aynı zamanda bu karşılaşmadaki galibiyeti ile geçen seneki müsabakanın rövanşını kazanmış oldu. Sudenaz Dokgöz İtalyan Sara Scorrano ile final müsabakalarında karşılaştı. Çekişmeli geçen müsabakanın sonucunda Milli sporcumuz 3-2 mağlup oldu ve Şampiyonayı ikincilik ile tamamladı. Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajla “ Erzurumda yapılan Üst Minikler Kadınlar ve Erkekler Avrupa Boks Şampiyonasında Ordulu Milli Sporcumuz Sudenaz Dokgöz 64 kiloda Avrupa ikincisi oldu. Sporcumuzu, antrenörümüzü ve milli Takımımızı kutlarım.”dedi. 
Ordulu Milli Sporcu Sudenaz Dokgöz, 64 kilogramda final karşılaşmasında İtalyan Sara Scorrano’ya 3-2 mağlup oldu ve Avrupa İkincisi oldu.

Ordulu Milli Sporcu Sudenaz Dokgöz, 64 kilogramda final karşılaşmasında İtalyan Sara Scorrano’ya 3-2 mağlup oldu ve Avrupa İkincisi oldu.
Üst Minikler Avrupa Boks Şampiyonası, Erzurum'da tamamlandı.
Yakutiye 3 Binlik Buz Hokeyi Salonu'nda gerçekleştirilen şampiyonanın 9. gününde, Türkiye'yi kadınlarda 13, erkeklerde 16 sporcu temsil etti.        
Ordulu Milli Sporcu Busenaz Dokgöz Moldovalı rakibi Xenia Coroncıuc ile yaptığı karşılaşmayı 5-0 kazanarak finale yükseldi. Sudenaz aynı zamanda bu karşılaşmadaki galibiyeti ile geçen seneki müsabakanın rövanşını kazanmış oldu.
Sudenaz Dokgöz İtalyan Sara Scorrano ile final müsabakalarında karşılaştı. Çekişmeli geçen müsabakanın sonucunda Milli sporcumuz 3-2 mağlup oldu ve Şampiyonayı ikincilik ile tamamladı.
Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç, sosyal medya hesaplarından yayımladığı mesajla “ Erzurumda yapılan Üst Minikler Kadınlar ve Erkekler Avrupa Boks Şampiyonasında Ordulu Milli Sporcumuz Sudenaz Dokgöz 64 kiloda Avrupa ikincisi oldu.
Sporcumuzu, antrenörümüzü ve milli Takımımızı kutlarım.”dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.