Sağlık Bakanlığı 3 Bin Ambulans Şoförü Alımı Başvurusu Başladı

Gündem 16.03.2015 - 09:14, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3441+ kez okundu.
 

Sağlık Bakanlığı 3 Bin Ambulans Şoförü Alımı Başvurusu Başladı

Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü 81 ilin Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere Paramedik, ATT, Hemşire ve Toplum Sağlığı Teknisyeni unvanlarında sürücü sağlık personeli alımına başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından taşeron şirketler aracılığı ile 81 ilde alınacak olan 3000 kişilik ambulans şoför personellerinin alım şartları ve adaylarda aranacak koşullar belli oldu. Buna göre ambulans şoförü olarak başvuru yapacak olan sağlık personelinin aşağıda belirtilen özellikleri taşıması gerekmektedir. 23 yaşından küçük adayların başvuru yapamayacağı ilana en az iki yıl B sınıfı veya daha üst sınıf ehliyet sahibi olanlar başvuru yapabilecek. Sürücülük konusunda en az iki yıl tecrübe aranan adaylarda son bir yıl içinde alınmış psikoteknik raporu istenmektedir. Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linkte verdiğimiz formu doldurarak 01 Nisan 2015 tarihine kadar ilan metninde yer alan mail adresine göndermeleri gerekecektir. Önemli bir not, alımları ihaleyi kazanan yüklenici taşeron firma yapacaktır. Alımları Sağlık Bakanlığı yapmamaktadır.
Sağlık Bakanlığı Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü 81 ilin Sağlık Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere Paramedik, ATT, Hemşire ve Toplum Sağlığı Teknisyeni unvanlarında sürücü sağlık personeli alımına başladı.

Sağlık Bakanlığı tarafından taşeron şirketler aracılığı ile 81 ilde alınacak olan 3000 kişilik ambulans şoför personellerinin alım şartları ve adaylarda aranacak koşullar belli oldu.

Buna göre ambulans şoförü olarak başvuru yapacak olan sağlık personelinin aşağıda belirtilen özellikleri taşıması gerekmektedir.

23 yaşından küçük adayların başvuru yapamayacağı ilana en az iki yıl B sınıfı veya daha üst sınıf ehliyet sahibi olanlar başvuru yapabilecek.

Sürücülük konusunda en az iki yıl tecrübe aranan adaylarda son bir yıl içinde alınmış psikoteknik raporu istenmektedir.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıdaki linkte verdiğimiz formu doldurarak 01 Nisan 2015 tarihine kadar ilan metninde yer alan mail adresine göndermeleri gerekecektir.

Önemli bir not, alımları ihaleyi kazanan yüklenici taşeron firma yapacaktır. Alımları Sağlık Bakanlığı yapmamaktadır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.