PROTOKOL İMZALANDI

Gündem 01.05.2018 - 10:12, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4623+ kez okundu.
 

PROTOKOL İMZALANDI

Medical Park Ordu Hastanesi Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği ile İndirim Protokolü İmzaladı.

Medical Park Ordu Hastanesi Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği ile İndirim Protokolü İmzaladı. Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği artık Medical Park Ordu Hastanesinde tüm sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecekler. Ordunun incisi fındıktan sonra ilimiz adına önemli bir rolü olan arıcılık sektörü için, Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış ile Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çifçi bir araya gelerek, tüm birlik üyelerini ve ailelerini  kapsayan indirim protokolünü imzaladılar. İmzalanan protokol ile birlikte, Ordu İli Arı Yetişricileri Birliği (ORAY-BİR) üye ve birinci derecede yakınları Medical Park Ordu Hastanesi’nden indirimli olarak sağlık hizmeti alabileceklerdir. Birlik üyelerimizin ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerinde değerli arıcılarımıza verdikleri destek için Medical Park Ordu Hastanesi yöneticilerine teşekkür eden ORAYBİR Başkanı Akın Çiftçi; balın başkenti Ordu ve Ordulu bal üreticileri  Dünya bal üretimi piyasasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Ordu Arı Yetiştiricileri üyelerimizi ekonomik, sosyal ve her açıdan desteklemek birliğimiz açısından çok önemlidir. Birlik üyelerimizin her alanda ihtiyaçlarını tespit etmeye ve karşılamaya çalıyoruz. Sağlık hizmeti alanındaki bu çalışmadan dolayı ilimizde ve bölgemizde kaliteli sağlık hizmetini toplumun her kesimine vermeye çalışan Medical Park Ordu Hastanesi’ne tekrar teşekkür ediyorum.’’ Dedi.  
Medical Park Ordu Hastanesi Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği ile İndirim Protokolü İmzaladı.

Medical Park Ordu Hastanesi Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği ile İndirim Protokolü İmzaladı.
Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği artık Medical Park Ordu Hastanesinde tüm sağlık hizmetlerinden indirimli yararlanabilecekler.
Ordunun incisi fındıktan sonra ilimiz adına önemli bir rolü olan arıcılık sektörü için,
Medical Park Ordu Hastanesi Genel Müdürü Halil İbrahim Çalış ile Ordu İli Arı Yetiştiricileri Birliği Başkanı Akın Çifçi bir araya gelerek, tüm birlik üyelerini ve ailelerini  kapsayan indirim protokolünü imzaladılar. İmzalanan protokol ile birlikte, Ordu İli Arı Yetişricileri Birliği (ORAY-BİR) üye ve birinci derecede yakınları Medical Park Ordu Hastanesi’nden indirimli olarak sağlık hizmeti alabileceklerdir. Birlik üyelerimizin ihtiyaç duydukları sağlık hizmetlerinde değerli arıcılarımıza verdikleri destek için Medical Park Ordu Hastanesi yöneticilerine teşekkür eden ORAYBİR Başkanı Akın Çiftçi; balın başkenti Ordu ve Ordulu bal üreticileri  Dünya bal üretimi piyasasında oldukça önemli bir yere sahiptir. Ordu Arı Yetiştiricileri üyelerimizi ekonomik, sosyal ve her açıdan desteklemek birliğimiz açısından çok önemlidir. Birlik üyelerimizin her alanda ihtiyaçlarını tespit etmeye ve karşılamaya çalıyoruz. Sağlık hizmeti alanındaki bu çalışmadan dolayı ilimizde ve bölgemizde kaliteli sağlık hizmetini toplumun her kesimine vermeye çalışan Medical Park Ordu Hastanesi’ne tekrar teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.