Orduspor 1967'de Bahar Havası Esiyor

Spor 29.11.2023 - 00:39, Güncelleme: 29.11.2023 - 00:39 4010+ kez okundu.
 

Orduspor 1967'de Bahar Havası Esiyor

Lige sancılı başlayan, ilk dört haftada puana hasret kalan, ilerleyen haftalarda ise başarılı skorlar alarak Play-Off’a göz diken Orduspor 1967 sezonun ilk deplasman galibiyetini 3-0’lık skorla Muş deplasmanından aldı.

Grubun ikinci sırasında yer alan Muşspor’u güzel bir oyunun ardından 3-0’lık skorla yenen Orduspor 1967 de bahar rüzgarları esiyor. Muşspor karşısında alınan 3 puanla birlikte Play-Off çıtasının dibine sokulan mor beyazlılarda futbolculara verilen bir günlük izinin ardından Kestelspor maçının hazırlıkları bugün başlayacak.   DAHA DA FARKLI KAZANABİLİRDİK Zorlu Muşspor deplasmanından 3-0 galip ayrılan Orduspor 1967 de bahar havası esiyor. Muşspor maçıyla ilgili olarak görüşlerini açıklayan Orduspor 1967 sportif direktörü Evren Dönmez,” Birilerine abartı gelebilir ama Muş deplasmanından daha farklı bir skorla dönebilirdik. Futbolcularımız bu karşılaşmada hayatlarının futbolunu oynayarak bileklerinin haklarıyla Muş deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndük. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Kestelspor ile karşılaşacağız diyen Dönmez, bu karşılaşmayı da kazanmaları halinde Play-Off çıtasının içerisinde yer alarak zirveye bir adım daha yaklaşmış olacaklarını” söyledi.
Lige sancılı başlayan, ilk dört haftada puana hasret kalan, ilerleyen haftalarda ise başarılı skorlar alarak Play-Off’a göz diken Orduspor 1967 sezonun ilk deplasman galibiyetini 3-0’lık skorla Muş deplasmanından aldı.

Grubun ikinci sırasında yer alan Muşspor’u güzel bir oyunun ardından 3-0’lık skorla yenen Orduspor 1967 de bahar rüzgarları esiyor. Muşspor karşısında alınan 3 puanla birlikte Play-Off çıtasının dibine sokulan mor beyazlılarda futbolculara verilen bir günlük izinin ardından Kestelspor maçının hazırlıkları bugün başlayacak.

 

DAHA DA FARKLI KAZANABİLİRDİK

Zorlu Muşspor deplasmanından 3-0 galip ayrılan Orduspor 1967 de bahar havası esiyor. Muşspor maçıyla ilgili olarak görüşlerini açıklayan Orduspor 1967 sportif direktörü Evren Dönmez,” Birilerine abartı gelebilir ama Muş deplasmanından daha farklı bir skorla dönebilirdik. Futbolcularımız bu karşılaşmada hayatlarının futbolunu oynayarak bileklerinin haklarıyla Muş deplasmanından 3-0’lık galibiyetle döndük. Hafta sonu kendi saha ve seyircimiz önünde Kestelspor ile karşılaşacağız diyen Dönmez, bu karşılaşmayı da kazanmaları halinde Play-Off çıtasının içerisinde yer alarak zirveye bir adım daha yaklaşmış olacaklarını” söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.