'ORDU'DA SON DERECE ÇİRKİN YAPILAR VAR'

Gündem 02.02.2015 - 11:47, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3774+ kez okundu.
 

'ORDU'DA SON DERECE ÇİRKİN YAPILAR VAR'

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da başlayacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Kentsel dönüşüm için devlet desteği olduğunu hatırlatan Balkanlıoğlu, “Son derece çirkin ve eski yapılar, riskli yapılar var.” dedi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da üç ilçede uygulanacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Vali Balkanlıoğlu, Ülkede çıkan hemen hemen her kanun muhakkak mülki idare amirlerini ilgilendiren hüküm taşıdığını belirtti. Kamu hizmet yatırımlarının konuşulduğu aylık takip toplantısında konuşan Balkanlıoğlu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yetkilileri kentsel dönüşüm mevzuatı ve çalışmaları konusunda bizlere bilgilendirmede bulunacağını söyledi. Toplantında, kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, “Kentsel dönüşüm, tamamen olmasa bile domino taşı gibi şehirlerimizi yeniden dizayn edebilir. Kentsel dönüşüm için devlet desteği de var. Son derece çirkin ve eski yapılar, riskli yapılar var. Eski yapılarda gerek beton kalitesi, gerek demir kalitesi ölçülse, çoğuna oturulamaz raporu verilebilir. Bundan istifadeyle, yerel yöneticilerimiz devletimizin de sağladığı imkanlarla şehirlerini güzelleştirebilirler. Büyük şehirlerimizde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı ve hızla devam ediyor. Neden Ordu'da, Fatsa'da, Ünye'de ve diğer ilçelerimizde olmasın. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz de kentsel dönüşüm konusunda belediyelerimize destek ve yardımcı olacaktır” dedi.
Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da başlayacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Kentsel dönüşüm için devlet desteği olduğunu hatırlatan Balkanlıoğlu, “Son derece çirkin ve eski yapılar, riskli yapılar var.” dedi.

Ordu Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Ordu’da üç ilçede uygulanacak olan kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında konuştu. Vali Balkanlıoğlu, Ülkede çıkan hemen hemen her kanun muhakkak mülki idare amirlerini ilgilendiren hüküm taşıdığını belirtti.

Kamu hizmet yatırımlarının konuşulduğu aylık takip toplantısında konuşan Balkanlıoğlu Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün yetkilileri kentsel dönüşüm mevzuatı ve çalışmaları konusunda bizlere bilgilendirmede bulunacağını söyledi.

Toplantında, kentsel dönüşümün önemine dikkat çeken Vali Balkanlıoğlu, “Kentsel dönüşüm, tamamen olmasa bile domino taşı gibi şehirlerimizi yeniden dizayn edebilir. Kentsel dönüşüm için devlet desteği de var. Son derece çirkin ve eski yapılar, riskli yapılar var. Eski yapılarda gerek beton kalitesi, gerek demir kalitesi ölçülse, çoğuna oturulamaz raporu verilebilir. Bundan istifadeyle, yerel yöneticilerimiz devletimizin de sağladığı imkanlarla şehirlerini güzelleştirebilirler. Büyük şehirlerimizde kentsel dönüşüm çalışmaları başladı ve hızla devam ediyor. Neden Ordu'da, Fatsa'da, Ünye'de ve diğer ilçelerimizde olmasın. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğümüz de kentsel dönüşüm konusunda belediyelerimize destek ve yardımcı olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.