ORDU’DA SEL SONRASI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Gündem (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.07.2023 - 17:17, Güncelleme: 01.08.2023 - 09:44 5721+ kez okundu.
 

ORDU’DA SEL SONRASI TEMİZLİK ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Orduda dün gece etkili olan sağanak yağış iş yerlerini kullanılmaz hale getirirken Karadeniz Sahil Yolu iki yönlü trafiğe kapatıldı.

Ordu'da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şehir merkezinden geçen Bülbül ve Aziziye derelerinde taşkın meydana geldi. Taşkın nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu Giresun ve Samsun olmak üzere iki yönlü trafiğe kapatıldı. Ordu’da dün gece etkili olan sağanak, Altınordu ilçesinde sel ve heyelanlara neden oldu. Metrekareye Altınordu ilçesinde 92, Fatsa ilçesinde 120 ve Perşembe ilçesinde 130 kilogram yağışın düştüğü Ordu’da ev ve iş yerleri su altında kalırken, heyelanlar meydana geldi ve Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapandı. Ekipler iş makineleri yardımıyla ulaşıma kapanan yolda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.   Fatoş Başar isimli mağaza sahibi, “Dün gece büyük afete maruz kaldık. Her şey su altında kaldı. Biranda neye uğradığımızı şaşırdık. Yukarıdan gelen sular şelale gibi burayı etkisi altına aldı ve ben içeride mahsur kaldım. Benim için bir tramvaydı arkada kapıdan kurtardılar. Allah’a çok şükür atlattık, inşallah tekrarlanmaz, dua ediyorum. Mağazam toprağa gömüldü, arabalar da toprağa gömüldü” dedi.   Bölgede bulunan diğer iş yerlerinin sahipleri de hasarın büyük olduğunu belirterek, “Tüm malzemelerimiz su altında kaldı. Buralar nasıl temizlenecek bilmiyoruz” dediler.                         Güvenlik güçleri çalışmalara destek veriyor  
Orduda dün gece etkili olan sağanak yağış iş yerlerini kullanılmaz hale getirirken Karadeniz Sahil Yolu iki yönlü trafiğe kapatıldı.

Ordu'da etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Şehir merkezinden geçen Bülbül ve Aziziye derelerinde taşkın meydana geldi. Taşkın nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu Giresun ve Samsun olmak üzere iki yönlü trafiğe kapatıldı.

Ordu’da dün gece etkili olan sağanak, Altınordu ilçesinde sel ve heyelanlara neden oldu. Metrekareye Altınordu ilçesinde 92, Fatsa ilçesinde 120 ve Perşembe ilçesinde 130 kilogram yağışın düştüğü Ordu’da ev ve iş yerleri su altında kalırken, heyelanlar meydana geldi ve Karadeniz Sahil Yolu ulaşıma kapandı. Ekipler iş makineleri yardımıyla ulaşıma kapanan yolda temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

 

Fatoş Başar isimli mağaza sahibi, “Dün gece büyük afete maruz kaldık. Her şey su altında kaldı. Biranda neye uğradığımızı şaşırdık. Yukarıdan gelen sular şelale gibi burayı etkisi altına aldı ve ben içeride mahsur kaldım. Benim için bir tramvaydı arkada kapıdan kurtardılar. Allah’a çok şükür atlattık, inşallah tekrarlanmaz, dua ediyorum. Mağazam toprağa gömüldü, arabalar da toprağa gömüldü” dedi.

 

Bölgede bulunan diğer iş yerlerinin sahipleri de hasarın büyük olduğunu belirterek, “Tüm malzemelerimiz su altında kaldı. Buralar nasıl temizlenecek bilmiyoruz” dediler.

                     
 

Güvenlik güçleri çalışmalara destek veriyor

 

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.