ORDU’DA JUDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI BAŞLIYOR

Spor 30.04.2024 - 09:41, Güncelleme: 30.04.2024 - 09:41 3207 kez okundu.
 

ORDU’DA JUDO TÜRKİYE ŞAMPİYONASI HEYECANI BAŞLIYOR

Türkiye Judo Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da başlıyor.

Türkiye Judo Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da başlıyor. Ordu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılacak 2024 Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak. 03-05 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 3 gün boyunca sürecek. Spor Toto Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası Türkiye’nin 81 ilinden toplamda 1500’e yakın sporcu, antrenör ve hakemin katılımı ile gerçekleşecek. Açılış seremonisi 4 Mayıs 2024 saat 16:00’da Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak. Türkiye Şampiyonası hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Ordu ilimizde Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu güzel organizasyonun Ordu ilimizde yapılmasına vesile olan kıymetli hemşerimiz Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’a teşekkür ediyorum. Türkiye’nin dört bir köşesinden katılım sağlayacak sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize mücadelelerde başarılar diliyorum. Tüm Orduluları 03-05 Mayıs 2024 tarihleri arasında Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda sporcularımızı izlemeye ve onları desteklemeye davet ediyorum.” dedi.     
Türkiye Judo Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da başlıyor.

Türkiye Judo Federasyonu 2024 yılı faaliyet programında yer alan Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu’da başlıyor.
Ordu Gençlik ve Spor Müdürlüğü ev sahipliğinde yapılacak 2024 Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonası Ordu Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak. 03-05 Mayıs 2024 tarihleri arasında düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası 3 gün boyunca sürecek.
Spor Toto Yıldızlar Judo Türkiye Şampiyonası Türkiye’nin 81 ilinden toplamda 1500’e yakın sporcu, antrenör ve hakemin katılımı ile gerçekleşecek. Açılış seremonisi 4 Mayıs 2024 saat 16:00’da Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda yapılacak.
Türkiye Şampiyonası hakkında açıklamalarda bulunan Ordu Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç “ Ordu ilimizde Spor Toto Yıldızlar Türkiye Judo Şampiyonasına ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Öncelikle bu güzel organizasyonun Ordu ilimizde yapılmasına vesile olan kıymetli hemşerimiz Türkiye Judo Federasyonu Başkanı Sezer Huysuz’a teşekkür ediyorum. Türkiye’nin dört bir köşesinden katılım sağlayacak sporcularımıza, antrenörlerimize ve hakemlerimize mücadelelerde başarılar diliyorum. Tüm Orduluları 03-05 Mayıs 2024 tarihleri arasında Başpehlivan Recep Kara Spor Salonunda sporcularımızı izlemeye ve onları desteklemeye davet ediyorum.” dedi.   

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.