Uyuşturucu Sevkiyatı Yapan Tır Yakalandı

Asayiş 21.10.2024 - 15:44, Güncelleme: 21.10.2024 - 15:44 592 kez okundu.
 

Uyuşturucu Sevkiyatı Yapan Tır Yakalandı

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, istihdam ile mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

 18 Ekim 2024 tarihinde batı illerine sevkiyat halinde olan bir tır, içerisinde bulunan yabancı uyruklu iki şüpheli ile birlikte durduruldu. Tırda yapılan aramalarda 68 kilo 500 gram Skunk maddesi ele geçirildi. Operasyon sonucunda iki şüpheli şüpheli, 19 Ekim 2024 tarihinde Uyuşturucu Madde Ticareti yapma suçundan mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. Ele geçtiğinde çıldırtıcı piyasaya sürülmeden yakalanması ile yaklaşık 285.000 kişinin zehirlenmesinin önüne geçildiği belirtildi. Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, madde kaçakçılığına karşı mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı. Ordu'da bu tür operasyonlar ile suç ve suçlularla mücadelede etkin vakaların görüldüğü ifade edildi.  
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, istihdam ile mücadele kapsamında önemli bir operasyona imza attı.

 18 Ekim 2024 tarihinde batı illerine sevkiyat halinde olan bir tır, içerisinde bulunan yabancı uyruklu iki şüpheli ile birlikte durduruldu. Tırda yapılan aramalarda 68 kilo 500 gram Skunk maddesi ele geçirildi.
Operasyon sonucunda iki şüpheli şüpheli, 19 Ekim 2024 tarihinde Uyuşturucu Madde Ticareti yapma suçundan mahkemeye sevk edildi ve tutuklandı. Ele geçtiğinde çıldırtıcı piyasaya sürülmeden yakalanması ile yaklaşık 285.000 kişinin zehirlenmesinin önüne geçildiği belirtildi.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü, madde kaçakçılığına karşı mücadelelerinin kararlılıkla devam edeceklerini vurguladı. Ordu'da bu tür operasyonlar ile suç ve suçlularla mücadelede etkin vakaların görüldüğü ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.