‘Doğal Olan Normal Doğum’ Kapsamında Eğitim Düzenlendi

Sağlık 18.10.2024 - 11:48, Güncelleme: 18.10.2024 - 11:48 1777 kez okundu.
 

‘Doğal Olan Normal Doğum’ Kapsamında Eğitim Düzenlendi

Sağlık Bakanlığı, anne ve bebeklerin korunmasını sağlamak, normal doğumu özendirmek ve nüfus artışının sürdürülebilir bir şekilde tutulması amacıyla düzenlenen “Normal Doğum Eylem Planı” kapsamında bir toplantı düzenlendi

Sağlık Bakanlığı, anne ve bebeklerin korunmasını sağlamak, normal doğumu özendirmek ve nüfus artışının sürdürülebilir bir şekilde tutulması amacıyla düzenlenen “Normal Doğum Eylem Planı” kapsamında bir toplantı düzenlendi. 17 Ekim 2024 tarihinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı etkinliğiyle toplantıya katıldı, Kamu Hastaneleri Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, E ve D Grubu Hastanelerin İdari ve Mali İşler Müdürleri, Hastane Gebe Okulu Sorumlu Ebeleri ve Doğum Salonu Sorumlu Ebeleri katıldı. Toplantının açılış konuşmasını Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan Özer yaptı. Gebeliğin 40 haftasında bulunarak, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Normal Doğum Haftası ile başlayacak ve 10 Temmuz 2025'e kadar devam edecek olan çalışmalar için Eylem Planı Etkinlik Takvimi planlandı. etkinlikler ve etkinlikler üzerine görüşüldü, öneri ve fikir alışverişinde bulunuldu. Toplantıda, Gebe Okulu eğitimlerinin ve gelişmeleri, Anne Dostu Hastane'nin kan hızlandırılması ve "Doğal Olan Normal Doğum" sloganıyla bilgilendirme eğitimleri ve etkinliklerin duyurulması gibi konular ele alındı. Bu çalışmalar, normal doğumun yaygınlaşması ve anne-bebek sağlığının başarıya ulaşma yolunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.    
Sağlık Bakanlığı, anne ve bebeklerin korunmasını sağlamak, normal doğumu özendirmek ve nüfus artışının sürdürülebilir bir şekilde tutulması amacıyla düzenlenen “Normal Doğum Eylem Planı” kapsamında bir toplantı düzenlendi

Sağlık Bakanlığı, anne ve bebeklerin korunmasını sağlamak, normal doğumu özendirmek ve nüfus artışının sürdürülebilir bir şekilde tutulması amacıyla düzenlenen “Normal Doğum Eylem Planı” kapsamında bir toplantı düzenlendi. 17 Ekim 2024 tarihinde Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanlığı etkinliğiyle toplantıya katıldı, Kamu Hastaneleri Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürleri, E ve D Grubu Hastanelerin İdari ve Mali İşler Müdürleri, Hastane Gebe Okulu Sorumlu Ebeleri ve Doğum Salonu Sorumlu Ebeleri katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Özerhan Özer yaptı. Gebeliğin 40 haftasında bulunarak, 1-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Normal Doğum Haftası ile başlayacak ve 10 Temmuz 2025'e kadar devam edecek olan çalışmalar için Eylem Planı Etkinlik Takvimi planlandı. etkinlikler ve etkinlikler üzerine görüşüldü, öneri ve fikir alışverişinde bulunuldu.
Toplantıda, Gebe Okulu eğitimlerinin ve gelişmeleri, Anne Dostu Hastane'nin kan hızlandırılması ve "Doğal Olan Normal Doğum" sloganıyla bilgilendirme eğitimleri ve etkinliklerin duyurulması gibi konular ele alındı. Bu çalışmalar, normal doğumun yaygınlaşması ve anne-bebek sağlığının başarıya ulaşma yolunda önemli bir adım olarak değerlendirildi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.