965 Ecstacy Hap Ele Geçirildi

Asayiş 10.10.2024 - 17:18, Güncelleme: 10.10.2024 - 17:18 2553 kez okundu.
 

965 Ecstacy Hap Ele Geçirildi

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.  İstanbul'dan Ordu'ya gelmekte olan iki araçta bulunan dört şüpheli, düzenlenen kovalama sonucunda yakalandı. Yapılan aramalarda, 965 adet Ecstacy hap ve 41 gram Skunk maddesi ele geçirildi. 9 Ekim 2024 tarihinde, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı. Emniyet yetkilileri, suçla mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayarak, "Suçta kibirlenenlere asla müsaade edilmeyecek. Suç ve suçlularla mücadelemiz her alanda olduğu gibi kararlılıkla sürecektir" ifadesinde bulundu.
Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, uyuşturucu ile mücadele kapsamında önemli bir operasyon gerçekleştirdi.  İstanbul'dan Ordu'ya gelmekte olan iki araçta bulunan dört şüpheli, düzenlenen kovalama sonucunda yakalandı.

Yapılan aramalarda, 965 adet Ecstacy hap ve 41 gram Skunk maddesi ele geçirildi. 9 Ekim 2024 tarihinde, uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan mahkemeye sevk edilen 4 şüpheli tutuklandı.

Emniyet yetkilileri, suçla mücadelede kararlılıkla devam edeceklerini vurgulayarak, "Suçta kibirlenenlere asla müsaade edilmeyecek. Suç ve suçlularla mücadelemiz her alanda olduğu gibi kararlılıkla sürecektir" ifadesinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.