KÜLTÜR TURUYLA ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Gündem 06.06.2024 - 17:37, Güncelleme: 06.06.2024 - 17:37 3287+ kez okundu.
 

KÜLTÜR TURUYLA ÖĞRENCİLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

Altınordu Belediyesi, “Altınordu’nun Çocukları Cumhuriyet Yolunda, Ata’sının Huzurunda” kapsamında öğrencilere yönelik kültür turlarına başladı.

Altınordu Belediyesi, “Altınordu’nun Çocukları Cumhuriyet Yolunda, Ata’sının Huzurunda” kapsamında öğrencilere yönelik kültür turlarına başladı. Bu kapsamda Yağızlı Şehit Zafer Gülseren Ortaokulu’ndaki öğrenciler başkent Ankara’yı gezdiler. Anıtkabir başta olmak üzere başkentin önemli tarihi ve kültürel mekanlarını gezen öğrenciler dolu dolu bir gün yaşadılar. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, görev süresi içerisinde kentteki tüm öğrencileri Ankara gezisine göndermeyi hedeflediklerini söyledi. Alt yapıdan üstyapı, kültürden sanata kısa süre içerisinde onlarca çalışmayla vatandaşların yüzünü güldüren Altınordu Belediyesi, öğrenciler için çalışmalarını çeşitlendiriyor. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin öncülüğünde kentte ortaokul ile lisede eğitim ve öğretim gören öğrenciler için “Altınordu’nun Çocukları Cumhuriyet Yolunda, Ata’sının Huzurunda” kültür turları programı hayata geçirildi. Kırsal mahallelerde bulunan öğrenciler başta olmak üzere şehirdeki tüm ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayacak olan projeyle öğrencilere Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara’daki tarihi ve kültürel mekanlar gezdirilecek. BAŞKENTİN TARİHİ VE KÜLTÜREL MEKANLARI GEZİLDİ Geçtiğimiz hafta itibariyle uygulanmaya başlayan proje kapsamında Yağızlı Şehit Zafer Gülseren Ortaokulu’nda eğitim ve öğretim gören ortaokul öğrencileri Ankara’ya gönderildi. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe tarafından uğurlanan öğrenciler, karayoluyla başkente gitti. Geziye katılan öğrenciler, Anıtkabir’i ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Anıtkabir gezisinin ardından Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyet Müzesi, Dijital Hayvanat Bahçesi program kapsamında gezildi. Birçoğu hayatlarında ilk kez Ankara’yı görme imkanı bulan öğrenciler, başkentin diğer tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek  keyifli bir gün yaşadılar. Geziye katılan öğrenciler, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye teşekkür ettiler. BAŞKAN TEPE: 5’İNCİ YILIN SONUNDA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ ANKARA’YA GÖTÜRMEYİ HEDEFLİYORUZ “Altınordu’nun Çocukları Cumhuriyet Yolunda, Ata’sının Huzurunda” kültür turuyla ilgili değerlendirmelerde bulanan Başkan Tepe, “Kırsal mahallelerimizdeki okullarımızdan başlayarak öğrenci kardeşlerimizi Ankara gezisine gönderiyoruz. Bu kapsamda kültür turlarının startını Yağızlı Şehit Zafer Gülseren Ortaokulu’ndan verdik. Kardeşlerimiz, Anıtkabir başta olmak üzere başkentimizin önemli tarihi ve kültürel mekanlarını gezip gördüler. Biz, öğrenci kardeşlerimiz hem Atalarını tanısın hem de oradaki şehitlerimizin ve gazilerimizin bu ülkeyi nasıl var ettiklerini sadece kitaplardan okuyarak değil, tarihi ve kültürel mekanları gezerek o anları hissetsinler istiyoruz. Kırsal okullarımızdan devam etmek suretiyle projemizi kademe kademe uygulayacağız. 5’inci yılın sonunda bütün öğrenci kardeşlerimizi Ankara’ya, Anıtkabir’e götürmeyi hedefliyoruz” dedi.
Altınordu Belediyesi, “Altınordu’nun Çocukları Cumhuriyet Yolunda, Ata’sının Huzurunda” kapsamında öğrencilere yönelik kültür turlarına başladı.

Altınordu Belediyesi, “Altınordu’nun Çocukları Cumhuriyet Yolunda, Ata’sının Huzurunda” kapsamında öğrencilere yönelik kültür turlarına başladı. Bu kapsamda Yağızlı Şehit Zafer Gülseren Ortaokulu’ndaki öğrenciler başkent Ankara’yı gezdiler. Anıtkabir başta olmak üzere başkentin önemli tarihi ve kültürel mekanlarını gezen öğrenciler dolu dolu bir gün yaşadılar. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe, görev süresi içerisinde kentteki tüm öğrencileri Ankara gezisine göndermeyi hedeflediklerini söyledi.

Alt yapıdan üstyapı, kültürden sanata kısa süre içerisinde onlarca çalışmayla vatandaşların yüzünü güldüren Altınordu Belediyesi, öğrenciler için çalışmalarını çeşitlendiriyor. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin öncülüğünde kentte ortaokul ile lisede eğitim ve öğretim gören öğrenciler için “Altınordu’nun Çocukları Cumhuriyet Yolunda, Ata’sının Huzurunda” kültür turları programı hayata geçirildi. Kırsal mahallelerde bulunan öğrenciler başta olmak üzere şehirdeki tüm ortaokul ve lise öğrencilerini kapsayacak olan projeyle öğrencilere Türkiye Cumhuriyeti’nin başkenti Ankara’daki tarihi ve kültürel mekanlar gezdirilecek.

BAŞKENTİN TARİHİ VE KÜLTÜREL MEKANLARI GEZİLDİ

Geçtiğimiz hafta itibariyle uygulanmaya başlayan proje kapsamında Yağızlı Şehit Zafer Gülseren Ortaokulu’nda eğitim ve öğretim gören ortaokul öğrencileri Ankara’ya gönderildi. Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe tarafından uğurlanan öğrenciler, karayoluyla başkente gitti. Geziye katılan öğrenciler, Anıtkabir’i ziyaret ederek Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün huzuruna çıktı. Anıtkabir gezisinin ardından Kurtuluş Savaşı Müzesi, Cumhuriyet Müzesi, Dijital Hayvanat Bahçesi program kapsamında gezildi. Birçoğu hayatlarında ilk kez Ankara’yı görme imkanı bulan öğrenciler, başkentin diğer tarihi ve kültürel mekanlarını gezerek  keyifli bir gün yaşadılar. Geziye katılan öğrenciler, Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’ye teşekkür ettiler.

BAŞKAN TEPE: 5’İNCİ YILIN SONUNDA BÜTÜN ÖĞRENCİLERİMİZİ ANKARA’YA GÖTÜRMEYİ HEDEFLİYORUZ

“Altınordu’nun Çocukları Cumhuriyet Yolunda, Ata’sının Huzurunda” kültür turuyla ilgili değerlendirmelerde bulanan Başkan Tepe, “Kırsal mahallelerimizdeki okullarımızdan başlayarak öğrenci kardeşlerimizi Ankara gezisine gönderiyoruz. Bu kapsamda kültür turlarının startını Yağızlı Şehit Zafer Gülseren Ortaokulu’ndan verdik. Kardeşlerimiz, Anıtkabir başta olmak üzere başkentimizin önemli tarihi ve kültürel mekanlarını gezip gördüler. Biz, öğrenci kardeşlerimiz hem Atalarını tanısın hem de oradaki şehitlerimizin ve gazilerimizin bu ülkeyi nasıl var ettiklerini sadece kitaplardan okuyarak değil, tarihi ve kültürel mekanları gezerek o anları hissetsinler istiyoruz. Kırsal okullarımızdan devam etmek suretiyle projemizi kademe kademe uygulayacağız. 5’inci yılın sonunda bütün öğrenci kardeşlerimizi Ankara’ya, Anıtkabir’e götürmeyi hedefliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.