3. Geleneksel Çocuk Şenliği

Eğitim 06.06.2024 - 09:04, Güncelleme: 06.06.2024 - 09:04 2349+ kez okundu.
 

3. Geleneksel Çocuk Şenliği

Ordu Üniversitesi Düriye Çetinceviz Anaokulunda geleneksel hale gelen ve bu yıl 3.sü gerçekleştirilen 3. Geleneksel Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.

Ordu Üniversitesi Düriye Çetinceviz Anaokulunda geleneksel hale gelen ve bu yıl 3.sü gerçekleştirilen 3. Geleneksel Çocuk Şenliği  gerçekleştirildi.  Programa Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan İnce, şube müdürleri Hürrem Tanrıverdi, Ömer Medin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Okulun 5. dönem mezunlarının ve öğretmenlerinin hazırladığı mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Okul Müdürü Özal Özden programın açılışında yaptığı konuşmasında öğrencileri hem büyük bir gururla hem de biraz hüzünle mezun etmenin, onları hayata yolcu etmenin mutluluğunu yaşadığına vurgu yaptı. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerine ve personeline teşekkür etti. Konuşmaların ardından tören, Silifke yöresine ait hal oyunu olan kaşık oyunu ile devam etti. Çocukların performansı protokol ve veliler tarafından büyük ilgi gördü. "Ordunun Işıkları" ve '"Parla 100 Yaşındasın" marşı ritim çalışması sunuldu. Çocukların performans sırasındaki coşkusu büyük alkış aldı. Ardından mezun olacak öğrenciler tek tek sunularak diplomalarını protokol üyelerinden aldı. Kep atma seremonisinin ardından mezuniyet töreni son buldu. 3. Geleneksel Çocuk Şenliği ise şube müdürler  Hürrem Tanrıverdi ve Ömer Medin tarafından atölyelerin açılışının gerçekleştirilmesi ile başladı.  Öğretmenler tarafından hazırlanan atölyelerde tüm çocuklar yüz boyama, ebru sanatı, artık materyal tasarımı ve kum boyama gibi etkinliklerle keyifli zaman geçirdi. Şenliğin vazgeçilmezi haline gelen şişme oyun parkında çocuklar gönüllerince eğlendi. Nostaljik salıncakla veliler çocukluklarına dönerken, çocuklar ise eğlencenin tadını çıkardı. Şenliğin hemen her yerinde maskotlar çocuklarla bir arada dans etti ve bolca hatıra fotoğrafı çekindi. Tahta bacak akrobat ise çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Tüm çocukların heyecanla beklediği "Pamuk Şeker" zamanında ise uzun kuyruklar oluştu. Hem veliler hem çocuklar pamuk şekerin tadını çıkardı. Mikrofon şov ile sahneye çıkan Bay Mikrofon çocuklarla birlikte şovunu renklendirdi ve dans figürleri ile çocukları eğlenmeye davet etti. Öğle yemeği için verilen arada gelenekselleşen nohut ve pilav ikramı gerçekleştirildi. Molanın ardından eğlence köpük şovu ile devam etti. Hem veliler hem çocuklar eğlencenin tadını çıkardı. Bir festival havasında geçen günün büyük finali dondurma arabasının gelmesi ile yaşandı. Çocuklar ve veliler kendileri için hazırlanan biletlerle sıraya girip dondurmalarını aldılar. Şenlikte emeği geçen tüm okul personelinin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile 3. Geleneksel Çocuk Şenliği son buldu.  
Ordu Üniversitesi Düriye Çetinceviz Anaokulunda geleneksel hale gelen ve bu yıl 3.sü gerçekleştirilen 3. Geleneksel Çocuk Şenliği gerçekleştirildi.
Ordu Üniversitesi Düriye Çetinceviz Anaokulunda geleneksel hale gelen ve bu yıl 3.sü gerçekleştirilen 3. Geleneksel Çocuk Şenliği  gerçekleştirildi. 
Programa Ordu Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alparslan İnce, şube müdürleri Hürrem Tanrıverdi, Ömer Medin, okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.
Okulun 5. dönem mezunlarının ve öğretmenlerinin hazırladığı mezuniyet töreni, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Okul Müdürü Özal Özden programın açılışında yaptığı konuşmasında öğrencileri hem büyük bir gururla hem de biraz hüzünle mezun etmenin, onları hayata yolcu etmenin mutluluğunu yaşadığına vurgu yaptı. Programda emeği geçen tüm öğretmenlerine ve personeline teşekkür etti.
Konuşmaların ardından tören, Silifke yöresine ait hal oyunu olan kaşık oyunu ile devam etti. Çocukların performansı protokol ve veliler tarafından büyük ilgi gördü. "Ordunun Işıkları" ve '"Parla 100 Yaşındasın" marşı ritim çalışması sunuldu. Çocukların performans sırasındaki coşkusu büyük alkış aldı. Ardından mezun olacak öğrenciler tek tek sunularak diplomalarını protokol üyelerinden aldı. Kep atma seremonisinin ardından mezuniyet töreni son buldu.
3. Geleneksel Çocuk Şenliği ise şube müdürler  Hürrem Tanrıverdi ve Ömer Medin tarafından atölyelerin açılışının gerçekleştirilmesi ile başladı. 
Öğretmenler tarafından hazırlanan atölyelerde tüm çocuklar yüz boyama, ebru sanatı, artık materyal tasarımı ve kum boyama gibi etkinliklerle keyifli zaman geçirdi. Şenliğin vazgeçilmezi haline gelen şişme oyun parkında çocuklar gönüllerince eğlendi. Nostaljik salıncakla veliler çocukluklarına dönerken, çocuklar ise eğlencenin tadını çıkardı. Şenliğin hemen her yerinde maskotlar çocuklarla bir arada dans etti ve bolca hatıra fotoğrafı çekindi. Tahta bacak akrobat ise çocuklar tarafından büyük ilgi gördü. Tüm çocukların heyecanla beklediği "Pamuk Şeker" zamanında ise uzun kuyruklar oluştu. Hem veliler hem çocuklar pamuk şekerin tadını çıkardı. Mikrofon şov ile sahneye çıkan Bay Mikrofon çocuklarla birlikte şovunu renklendirdi ve dans figürleri ile çocukları eğlenmeye davet etti. Öğle yemeği için verilen arada gelenekselleşen nohut ve pilav ikramı gerçekleştirildi. Molanın ardından eğlence köpük şovu ile devam etti. Hem veliler hem çocuklar eğlencenin tadını çıkardı. Bir festival havasında geçen günün büyük finali dondurma arabasının gelmesi ile yaşandı. Çocuklar ve veliler kendileri için hazırlanan biletlerle sıraya girip dondurmalarını aldılar. Şenlikte emeği geçen tüm okul personelinin hatıra fotoğrafı çekilmesi ile 3. Geleneksel Çocuk Şenliği son buldu.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.