DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Gündem 07.07.2018 - 09:33, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 2947+ kez okundu.
 

DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Ordu Gıda Tarımve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, su ürünleri avcılık ve yetiştiricilik konusunda 2017 ve 2018 yılı ilk altı ayında yapılan denetim, su ürünleri yetiştiriciliği ve avcılık desteklemeleri konusunda değerlendirme ve eğitim toplantısı yapıldı.

Ordu Gıda Tarımve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından,  su ürünleri avcılık ve yetiştiricilik konusunda 2017 ve 2018 yılı ilk altı ayında yapılan denetim, su ürünleri yetiştiriciliği ve avcılık desteklemeleri konusunda  değerlendirme ve eğitim toplantısı yapıldı. Toplantıya; İl Müdür Yardımcısı Ersin Soydan, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Metin Gürel, Ünye, Fatsa, Perşembe, Gülyalı, Mesudiye, Kabadüz, Korgan, Gürgentepe, Çaybaşı İlçe Müdürlüklerindeki Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğünde su ürünleri hizmetlerinde görev yapan 17 personel katıldı. Toplantıda 2017 ve 2018 yılı ilk altı ayında yapılan su ürünleri yetiştiriciliği, su ürünleri kayıt sistemi uygulamaları, su ürünleri desteklemeleri, su ürünleri kontrol denetimi ve su ürünleri istatistikleri konularında sunumlar yapılarak, 2018 yılında yapılacak olan su ürünleri yetiştiricilik desteklemeleri konusunda bilgilendirme yapıldı.  
Ordu Gıda Tarımve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından, su ürünleri avcılık ve yetiştiricilik konusunda 2017 ve 2018 yılı ilk altı ayında yapılan denetim, su ürünleri yetiştiriciliği ve avcılık desteklemeleri konusunda değerlendirme ve eğitim toplantısı yapıldı.
Ordu Gıda Tarımve Hayvancılık İl Müdürlüğü tarafından,  su ürünleri avcılık ve yetiştiricilik konusunda 2017 ve 2018 yılı ilk altı ayında yapılan denetim, su ürünleri yetiştiriciliği ve avcılık desteklemeleri konusunda  değerlendirme ve eğitim toplantısı yapıldı.
Toplantıya; İl Müdür Yardımcısı Ersin Soydan, Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürü Metin Gürel, Ünye, Fatsa, Perşembe, Gülyalı, Mesudiye, Kabadüz, Korgan, Gürgentepe, Çaybaşı İlçe Müdürlüklerindeki Balıkçılık ve Su Ürünleri Şube Müdürlüğünde su ürünleri hizmetlerinde görev yapan 17 personel katıldı.
Toplantıda 2017 ve 2018 yılı ilk altı ayında yapılan su ürünleri yetiştiriciliği, su ürünleri kayıt sistemi uygulamaları, su ürünleri desteklemeleri, su ürünleri kontrol denetimi ve su ürünleri istatistikleri konularında sunumlar yapılarak, 2018 yılında yapılacak olan su ürünleri yetiştiricilik desteklemeleri konusunda bilgilendirme yapıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.