KAYMAKAM ERTEN’DEN TANIŞMA TOPLANTISI

Gündem 07.07.2018 - 09:26, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3939+ kez okundu.
 

KAYMAKAM ERTEN’DEN TANIŞMA TOPLANTISI

Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, emniyet bölgesinde bulunan 22 mahalle muhtarı, din görevlileri, çarşı ve mahalle bekçileri ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Altınordu Kaymakamı Niyazi  Erten,  emniyet bölgesinde bulunan 22 mahalle muhtarı, din görevlileri, çarşı ve mahalle bekçileri ile tanışma toplantısında bir araya geldi. Toplantıya, Kaymakam Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Fatih Özdemir, emniyet bölgesinde bulunan 22 mahalle muhtarı, din görevlileri, çarşı ve mahalle bekçileri katıldı. Yakın zamanda göreve başlayan çarşı ve mahalle bekçileri ile emniyet bölgesinde bulunan 22 mahalle muhtarlarının ve din görevlilerinin de katıldığı Karşıyaka Cami Toplantı Salonunda gerçekleştirilen tanışma toplantısında Kaymakam Erten, çarşı ve mahalle bekçilerine görev bölgelerinde; mahalle muhtarlarıyla, din görevlileri ve mahalle sakinleriyle halkın huzur ve güvenliği için yakın işbirliği içerisinde bulunmalarını, suç ve suçlulara karşı koordinasyon içerisinde çalışmalarını,  devletimizin bekası için, milletimizin birliği için, halkın huzur ve sükûnunu bozucu olaylara karşı her daim teyakkuz halinde olmaları konusunda tavsiye ve talimatlarda bulundu. Tanışma toplantısında bekçilere seslenen Kaymakam Erten, “Türkiye Cumhuriyeti Devletine sadakatle bağlı kalarak kanun, tüzük, yönetmelikle verilen görevleri ehliyet, liyakat ve sadakatle yerine getirmelisiniz. Sizlere verilen emirleri, devletimizin ve milletimizin birliği için,  halkın huzur ve güvenliği için tam manayla ifa etmelisiniz” dedi.  
Altınordu Kaymakamı Niyazi Erten, emniyet bölgesinde bulunan 22 mahalle muhtarı, din görevlileri, çarşı ve mahalle bekçileri ile tanışma toplantısında bir araya geldi.

Altınordu Kaymakamı Niyazi  Erten,  emniyet bölgesinde bulunan 22 mahalle muhtarı, din görevlileri, çarşı ve mahalle bekçileri ile tanışma toplantısında bir araya geldi.
Toplantıya, Kaymakam Erten, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Avni Aktürk, İlçe Müftüsü Mustafa Düzgüney, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Fatih Özdemir, emniyet bölgesinde bulunan 22 mahalle muhtarı, din görevlileri, çarşı ve mahalle bekçileri katıldı.
Yakın zamanda göreve başlayan çarşı ve mahalle bekçileri ile emniyet bölgesinde bulunan 22 mahalle muhtarlarının ve din görevlilerinin de katıldığı Karşıyaka Cami Toplantı Salonunda gerçekleştirilen tanışma toplantısında Kaymakam Erten, çarşı ve mahalle bekçilerine görev bölgelerinde; mahalle muhtarlarıyla, din görevlileri ve mahalle sakinleriyle halkın huzur ve güvenliği için yakın işbirliği içerisinde bulunmalarını, suç ve suçlulara karşı koordinasyon içerisinde çalışmalarını,  devletimizin bekası için, milletimizin birliği için, halkın huzur ve sükûnunu bozucu olaylara karşı her daim teyakkuz halinde olmaları konusunda tavsiye ve talimatlarda bulundu.
Tanışma toplantısında bekçilere seslenen Kaymakam Erten, “Türkiye Cumhuriyeti Devletine sadakatle bağlı kalarak kanun, tüzük, yönetmelikle verilen görevleri ehliyet, liyakat ve sadakatle yerine getirmelisiniz. Sizlere verilen emirleri, devletimizin ve milletimizin birliği için,  halkın huzur ve güvenliği için tam manayla ifa etmelisiniz” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.