HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

Gündem 15.02.2014 - 19:57, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3210+ kez okundu.
 

HİZMET İÇİ EĞİTİM SEMİNERİ

İçişleri Bakanlığının 2014 yılı Valilik ve Kaymakamlık Birimleri ile Bakanlık Taşra Teşkilatı Hizmet İçi Eğitim Planı gereğince, Ordu Valiliği tarafından 2014 yılı 1. Altı Aylık Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine, Ordu Valiliği birimlerinde görev yapan personeller katıldı. 10-14 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Hizmet İçi Eğitim Seminerinde, eğitim görevlisi olarak Vali Yardımcısı İsa BOLAT ‘Anayasa ve Devlet Teşkilatı’, İl Yazı İşleri Müdürü Cevdet AVCI ‘Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliği’, Bilgi İşlem Şube Müdürü Ömer Faruk KÖSEOĞLU ‘Bilgi Teknolojileri, Hizmetle İlgili Teknolojik Gelişmeler’, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat ÖZ ‘Halkla İlişkiler’, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Mehmet Ali SOYSAL ‘Brifing, Rapor ve Sunum Hazırlama’, Hukuk İşleri Şube Müdürü Celal EKER ise ‘İnsan Hakları’ konularında personele bilgi verdi.
İçişleri Bakanlığının 2014 yılı Valilik ve Kaymakamlık Birimleri ile Bakanlık Taşra Teşkilatı Hizmet İçi Eğitim Planı gereğince, Ordu Valiliği tarafından 2014 yılı 1. Altı Aylık Hizmet İçi Eğitim Semineri düzenlendi.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleştirilen eğitim seminerine, Ordu Valiliği birimlerinde görev yapan personeller katıldı. 

10-14 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşen Hizmet İçi Eğitim Seminerinde, eğitim görevlisi olarak Vali Yardımcısı İsa BOLAT ‘Anayasa ve Devlet Teşkilatı’, İl Yazı İşleri Müdürü Cevdet AVCI ‘Valilik ve Kaymakamlık Birimleri Teşkilat, Görev ve Çalışma Yönetmeliği’, Bilgi İşlem Şube Müdürü Ömer Faruk KÖSEOĞLU ‘Bilgi Teknolojileri, Hizmetle İlgili Teknolojik Gelişmeler’, İl Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Vedat ÖZ ‘Halkla İlişkiler’, İl Planlama ve Koordinasyon Müdürü Mehmet Ali SOYSAL ‘Brifing, Rapor ve Sunum Hazırlama’, Hukuk İşleri Şube Müdürü Celal EKER ise ‘İnsan Hakları’ konularında personele bilgi verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.