Enver Yılmaz Basınla Buluştu

Gündem 10.01.2014 - 19:06, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3792+ kez okundu.
 

Enver Yılmaz Basınla Buluştu

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Enver Yılmaz Ordu Basınıyla Boztepe'de kahvaltıda buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Enver Yılmaz , Ordu Basınıyla Boztepe'de kahvaltıda buluştu. 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Ordu'da görev yapan basın mensuplarıyla biraraya gelen Yılmaz, onların bu anlamlı ve özel günlerini kutladı. ''Basın bizim herşeyimiz bizimle vatandaş arasındaki köprü görevi yapıyor'' diyen Yılmaz, ''Bu çok zorlu ve meşakkatli görevi yapan arkadaşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Ordumuzda yıllardır beraber siyasetimizde bize destek olan değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ben sizleri mesai arkadaşı olarak görüyorum. Ordu’da her bir noktaya ulaşmak için göstermiş olduğunuz gayreti yürekten tebrik ediyorum.” dedi. Mevcut hizmetlerle ve yapılacak bazı çalışmalarla ilgilide kısa bilgilendirme yapan Yılmaz,'' Biz ilçe adaylarımızı açıkladıktan sonra sahaya ineceğiz, biz daha sahaya inmedik. Herkesi kucaklayarak ev ev gezeceğiz. Biz sadece projelerimiz açıklayacağız, şahıslarla uğraşmayacağız. Büyükşehire yakışan çalışmalar ve projelerimiz var '' çöp sorununu çözeceklerini Orduyu şantiyeye çevireceklerini, Ordu modern bir şehir olacak, tarihi millet düzü yeniden canlanacak dedi. Her hafta bir proje açıklayarak bu şehre yakışanı ve şehrin gereksinimlerini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Dışarıda yaşayan Ordulu hemşehrilerimizin de gurur duyacağı çalışmalar yaparak bu şehri ve tüm ilçelerini hizmete boğacağız ve bu hizmetlerin neler olduğunu açıkladığımızda insanlar bizi anlayarak, bizi destekleyeceğinden de şüphem yok” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Enver Yılmaz Ordu Basınıyla Boztepe'de kahvaltıda buluştu.

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Enver Yılmaz , Ordu Basınıyla Boztepe'de kahvaltıda buluştu. 10 Ocak çalışan gazeteciler günü nedeniyle Ordu'da görev yapan basın mensuplarıyla biraraya gelen Yılmaz, onların bu anlamlı ve özel günlerini kutladı. ''Basın bizim herşeyimiz bizimle vatandaş arasındaki köprü görevi yapıyor'' diyen Yılmaz, ''Bu çok zorlu ve meşakkatli görevi yapan arkadaşlarımızın sorunlarını çok iyi biliyoruz.

Ordumuzda yıllardır beraber siyasetimizde bize destek olan değerli basın mensuplarımıza teşekkür ediyorum. Ben sizleri mesai arkadaşı olarak görüyorum. Ordu’da her bir noktaya ulaşmak için göstermiş olduğunuz gayreti yürekten tebrik ediyorum.” dedi. Mevcut hizmetlerle ve yapılacak bazı çalışmalarla ilgilide kısa bilgilendirme yapan Yılmaz,'' Biz ilçe adaylarımızı açıkladıktan sonra sahaya ineceğiz, biz daha sahaya inmedik. Herkesi kucaklayarak ev ev gezeceğiz. Biz sadece projelerimiz açıklayacağız, şahıslarla uğraşmayacağız. Büyükşehire yakışan çalışmalar ve projelerimiz var '' çöp sorununu çözeceklerini Orduyu şantiyeye çevireceklerini, Ordu modern bir şehir olacak, tarihi millet düzü yeniden canlanacak dedi.

Her hafta bir proje açıklayarak bu şehre yakışanı ve şehrin gereksinimlerini yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Dışarıda yaşayan Ordulu hemşehrilerimizin de gurur duyacağı çalışmalar yaparak bu şehri ve tüm ilçelerini hizmete boğacağız ve bu hizmetlerin neler olduğunu açıkladığımızda insanlar bizi anlayarak, bizi destekleyeceğinden de şüphem yok” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.