Dolandırıcıların hedefi bu kez fındık üreticisi TMO'ya fındık satmak isterken dandırılmayın!

Asayiş 27.08.2023 - 23:41, Güncelleme: 27.08.2023 - 23:41 4186+ kez okundu.
 

Dolandırıcıların hedefi bu kez fındık üreticisi TMO'ya fındık satmak isterken dandırılmayın!

Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, fındık üreticilerini, TMO randevu alma işlemlerinde karşılaşılan yeni dolandırıcılık yöntemine karşı uyardı

Dolandırıcıların, üreticilerin kredi kartı bilgilerini çalmak için sahte randevu alma platformları oluşturduğuna dikkat çeken Akça, üreticilerin bu tuzaklara düşmemesi gerektiğini vurguladı.   Fındık üreticilerini tehdit eden bu yeni dolandırıcılık yöntemi hakkında uyarılarda bulunan Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça,” Çok kıymetli fındık üreticilerimiz; DİKKAT!!! DOLANDIRICILAR yeni bir yöntem ile işbaşındalar. TMO’dan randevu alma işlemlerinde dolandırıcılar üreticilerimizi dolandırıyor. İnternetten TMO randevu alma işlemine girdiğinizde sizden kredi kartıyla işlem yapmanızı isteyenler DOLANDIRICILARDIR… TMO’nun gerçek sitesinde randevu almak ile alakalı hiç bir şekilde maddi bir istek yoktur… Not:Bu duyuruyu paylaşalım,paylaştıralım ki hiç bir üreticimiz dolandırıcıların tezgahına düşmesin…” ifadelerini kullandı.
Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, fındık üreticilerini, TMO randevu alma işlemlerinde karşılaşılan yeni dolandırıcılık yöntemine karşı uyardı

Dolandırıcıların, üreticilerin kredi kartı bilgilerini çalmak için sahte randevu alma platformları oluşturduğuna dikkat çeken Akça, üreticilerin bu tuzaklara düşmemesi gerektiğini vurguladı.

 


Fındık üreticilerini tehdit eden bu yeni dolandırıcılık yöntemi hakkında uyarılarda bulunan Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça,” Çok kıymetli fındık üreticilerimiz; DİKKAT!!!
DOLANDIRICILAR yeni bir yöntem ile işbaşındalar.
TMO’dan randevu alma işlemlerinde dolandırıcılar üreticilerimizi dolandırıyor.
İnternetten TMO randevu alma işlemine girdiğinizde sizden kredi kartıyla işlem yapmanızı isteyenler DOLANDIRICILARDIR…
TMO’nun gerçek sitesinde randevu almak ile alakalı hiç bir şekilde maddi bir istek yoktur…
Not:Bu duyuruyu paylaşalım,paylaştıralım ki hiç bir üreticimiz dolandırıcıların tezgahına düşmesin…” ifadelerini kullandı.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.