Emre Fel Ordu’ya Geliyor

Kültür 17.10.2024 - 17:25, Güncelleme: 17.10.2024 - 17:25 490 kez okundu.
 

Emre Fel Ordu’ya Geliyor

Ünlü sanatçı Emre Fel, 30 Ekim Çarşamba günü Ordu'ya geliyor.

Ünlü sanatçı Emre Fel, 30 Ekim Çarşamba günü Ordu'ya geliyor. Akyazı Sahili’nde düzenlenecek olan konser, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Altınordu Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor. Anadolu Rock müziğinin yükselen yıldızı Emre Fel, 29 Ekim’deki kutlamalar çerçevesinde Ordulularla buluşarak coşkulu bir bayram atmosferi sunacak. Güçlü sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla hayranlarını mest edecek. Akyazı Sahili’nde, ücretsiz otopark alanında gerçekleştirilecek olan bu etkinlik halka açık ve tamamen ücretsizdir. Belediyeden yapılan açıklamada, tüm Orduluların bayram coşkusunu birlikte yaşamak için davetli olduğu belirtildi.  
Ünlü sanatçı Emre Fel, 30 Ekim Çarşamba günü Ordu'ya geliyor.

Ünlü sanatçı Emre Fel, 30 Ekim Çarşamba günü Ordu'ya geliyor. Akyazı Sahili’nde düzenlenecek olan konser, Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Altınordu Belediyesi tarafından gerçekleştiriliyor.
Anadolu Rock müziğinin yükselen yıldızı Emre Fel, 29 Ekim’deki kutlamalar çerçevesinde Ordulularla buluşarak coşkulu bir bayram atmosferi sunacak. Güçlü sahne performansı ve sevilen şarkılarıyla hayranlarını mest edecek.
Akyazı Sahili’nde, ücretsiz otopark alanında gerçekleştirilecek olan bu etkinlik halka açık ve tamamen ücretsizdir. Belediyeden yapılan açıklamada, tüm Orduluların bayram coşkusunu birlikte yaşamak için davetli olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.