Belediye Çalışanları Şokta!

Gündem 15.04.2024 - 11:25, Güncelleme: 15.04.2024 - 11:25 3384 kez okundu.
 

Belediye Çalışanları Şokta!

Maaş Bordrosu Kesintilerle Dolu

Maaş Bordrosu Kesintilerle Dolu Birçok belediye çalışanı, son maaş bordrolarını görünce büyük bir şok yaşadı. Belediye Başkanı Hilmi Güler’in ilk icraatı olarak, belediye çalışanlarının mesai ücretlerini ve sosyal denge tazminatlarını kestiği ortaya çıktı. Güler, bu kararı almadan önce belediyenin ciddi bir borç yükü altında olduğunu biliyordu. Ancak, borçların faturasının yine çalışanlara kesilmesi, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı ve endişelendirdi. Belediye çalışanları, bu kesintilerin ekonomik zorluklar yaşamalarına neden olduğunu belirtiyor.Bu gelişmeler, belediye personelinin mali durumu ve belediyenin borçlarıyla ilgili daha fazla tartışmayı beraberinde getiriyor. Maaş kesintileriyle ilgili Başkan Güler tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.      
Maaş Bordrosu Kesintilerle Dolu
Maaş Bordrosu Kesintilerle Dolu

Birçok belediye çalışanı, son maaş bordrolarını görünce büyük bir şok yaşadı. Belediye Başkanı Hilmi Güler’in ilk icraatı olarak, belediye çalışanlarının mesai ücretlerini ve sosyal denge tazminatlarını kestiği ortaya çıktı. Güler, bu kararı almadan önce belediyenin ciddi bir borç yükü altında olduğunu biliyordu. Ancak, borçların faturasının yine çalışanlara kesilmesi, birçok kişiyi hayal kırıklığına uğrattı ve endişelendirdi. Belediye çalışanları, bu kesintilerin ekonomik zorluklar yaşamalarına neden olduğunu belirtiyor.Bu gelişmeler, belediye personelinin mali durumu ve belediyenin borçlarıyla ilgili daha fazla tartışmayı beraberinde getiriyor.
Maaş kesintileriyle ilgili Başkan Güler tarafından bir açıklama yapılması bekleniyor.
 
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.