BAKAN KURTULMUŞ, İFTARDA HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Gündem 31.05.2018 - 08:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3393+ kez okundu.
 

BAKAN KURTULMUŞ, İFTARDA HEMŞEHRİLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Arnavutköy Ordulular Derneği’nin düzenlediği iftar programında hemşehrileriyle bir araya geldi.

Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Arnavutköy Ordulular Derneği’nin düzenlediği iftar programında hemşehrileriyle bir araya geldi. İftar yemeği sonrasında kısa bir konuşma yapan Bakan uman Kurtulmuş, önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinin neden önemli olduğunu anlattı. 24 Haziran seçimlerinin sadece milletvekillerini ya da cumhurbaşkanını belirleyecek bir seçim olmadığını, bağımsızlık ve istikbal mücadelesi veren Türkiye’nin geleceğini belirleyeceğini vurgulayan Bakan Kurtulmuş, şunları söyledi: Daha güçlü, ekonomik olarak daha kalkınmış bir Türkiye, kazandığını halkıyla daha adil bir şekilde bölüşen Türkiye, dünyada sözüne daha itibar edilir bir Türkiye. Bunun için önümüzde bir fırsat var. Bu anlamda 24 Haziran seçimleri sadece kimi milletvekili seçeceğimiz seçimi değildir, sadece kimi cumhurbaşkanı seçeceğimiz seçimi değildir. Türkiye tam manasıyla bir bağımsızlık mücadelesi verirken, bir istikbal mücadelesi verirken, bu istikamette daha güçlü bir şekilde yoluna devam etsin diyedir.” Geçtiğimiz günlerde sosyal medya ağları üzerinden yürütülen ve Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’nin iktidarına sonlanması anlamını taşıyan ‘tamam’ kampanyasına değinen Bakan Kurtulmuş, bu anlayışın aslında Türkiye’de yapılan yatırımlara, ülkeyi ileriye götüren çalışmalara ‘tamam’ dediğini, Türkiye’nin hiçbir şekilde kalkınmasını istemediğini belirtti ve şöyle devam etti: “Birileri 'Tamam' diyor. Zannedersiniz ki, Tayyip Erdoğan artık ayrılsın, AK Parti artık bıraksın buna 'Tamam' diyorlar. Ama konuştukça sırları dökülmeye başlıyor. Bunlar diyorlar ki 'Bu kadar çok yatırıma gerek yok, bu kadar çok yatırım yapmayın artık tamam.' Bir tanesi diyor ki 'Gelirsek araba yaptırmayacağız' öteki diyor ki 'Çanakkale Köprüsü'nü yaptırmayacağız.' Ben bu lafları çok duydum, aynı kafa aynı zihniyet bunları yaptırmayacağız diyordu vakti zamanında. Bu kafa aynı kafadır onlarca yıl geçer hiç değişmez. Bu kafanın işi gücü yatırımlara 'tamam' gelişmeye 'tamam' kalkınmaya 'tamam' demek. Onlar bunları istemezler. Bunlar siyasi polemiğe 'devam' derler. Türkiye'nin milli şahsiyetli dış politika ya da milli bir sanayi geliştirmesi konusunda her türlü tartışmaya 'tamam.'  Ama millet artık bunu biliyor ve diyor ki 'Biz Allah'ın izniyle Türkiye'nin daha ileriye gitmesi için tam manasıyla yerli, milli güçlü bir ülke ekonomisi olmasını sağlamak için durmayacağız, yolumuza devam edeceğiz 24 Haziran'da Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk seçilmiş başkanı olarak seçeceğiz.'” Bakan Numan Kurtulmuş, daha sonra Arnavutköy Taşoluk Camii’nde teravih namazı kıldı, namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet etti. Ardınan da AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nın 24 Haziran seçimlerine yönelik parti müşahitleri için düzenlediği eğitim programına katıldı.  
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Arnavutköy Ordulular Derneği’nin düzenlediği iftar programında hemşehrileriyle bir araya geldi.
Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş, Arnavutköy Ordulular Derneği’nin düzenlediği iftar programında hemşehrileriyle bir araya geldi.
İftar yemeği sonrasında kısa bir konuşma yapan Bakan uman Kurtulmuş, önümüzdeki 24 Haziran seçimlerinin neden önemli olduğunu anlattı.
24 Haziran seçimlerinin sadece milletvekillerini ya da cumhurbaşkanını belirleyecek bir seçim olmadığını, bağımsızlık ve istikbal mücadelesi veren Türkiye’nin geleceğini belirleyeceğini vurgulayan Bakan Kurtulmuş, şunları söyledi:
Daha güçlü, ekonomik olarak daha kalkınmış bir Türkiye, kazandığını halkıyla daha adil bir şekilde bölüşen Türkiye, dünyada sözüne daha itibar edilir bir Türkiye. Bunun için önümüzde bir fırsat var. Bu anlamda 24 Haziran seçimleri sadece kimi milletvekili seçeceğimiz seçimi değildir, sadece kimi cumhurbaşkanı seçeceğimiz seçimi değildir. Türkiye tam manasıyla bir bağımsızlık mücadelesi verirken, bir istikbal mücadelesi verirken, bu istikamette daha güçlü bir şekilde yoluna devam etsin diyedir.”
Geçtiğimiz günlerde sosyal medya ağları üzerinden yürütülen ve Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’nin iktidarına sonlanması anlamını taşıyan ‘tamam’ kampanyasına değinen Bakan Kurtulmuş, bu anlayışın aslında Türkiye’de yapılan yatırımlara, ülkeyi ileriye götüren çalışmalara ‘tamam’ dediğini, Türkiye’nin hiçbir şekilde kalkınmasını istemediğini belirtti ve şöyle devam etti:
“Birileri 'Tamam' diyor. Zannedersiniz ki, Tayyip Erdoğan artık ayrılsın, AK Parti artık bıraksın buna 'Tamam' diyorlar. Ama konuştukça sırları dökülmeye başlıyor. Bunlar diyorlar ki 'Bu kadar çok yatırıma gerek yok, bu kadar çok yatırım yapmayın artık tamam.' Bir tanesi diyor ki 'Gelirsek araba yaptırmayacağız' öteki diyor ki 'Çanakkale Köprüsü'nü yaptırmayacağız.' Ben bu lafları çok duydum, aynı kafa aynı zihniyet bunları yaptırmayacağız diyordu vakti zamanında. Bu kafa aynı kafadır onlarca yıl geçer hiç değişmez. Bu kafanın işi gücü yatırımlara 'tamam' gelişmeye 'tamam' kalkınmaya 'tamam' demek. Onlar bunları istemezler. Bunlar siyasi polemiğe 'devam' derler. Türkiye'nin milli şahsiyetli dış politika ya da milli bir sanayi geliştirmesi konusunda her türlü tartışmaya 'tamam.'  Ama millet artık bunu biliyor ve diyor ki 'Biz Allah'ın izniyle Türkiye'nin daha ileriye gitmesi için tam manasıyla yerli, milli güçlü bir ülke ekonomisi olmasını sağlamak için durmayacağız, yolumuza devam edeceğiz 24 Haziran'da Recep Tayyip Erdoğan'ı cumhurbaşkanlığı sisteminin ilk seçilmiş başkanı olarak seçeceğiz.'”
Bakan Numan Kurtulmuş, daha sonra Arnavutköy Taşoluk Camii’nde teravih namazı kıldı, namaz sonrasında vatandaşlarla sohbet etti. Ardınan da AK Parti Arnavutköy İlçe Başkanlığı’nın 24 Haziran seçimlerine yönelik parti müşahitleri için düzenlediği eğitim programına katıldı.
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.