İnsan Babasına Borçlu Olduğu Saygıyı, Ancak Baba Olunca Duyar

Gündem 14.06.2014 - 11:20, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3683+ kez okundu.
 

İnsan Babasına Borçlu Olduğu Saygıyı, Ancak Baba Olunca Duyar

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Pazar Günü kutlanacak olan “Babalar Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Enver Yılmaz mesajında “Bu kutsal yapı içerisinde, ailesine ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışan her baba, sevdiklerinden sadece sevgi bekler” dedi. Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi;               “Tüm bireylerin, aile içinde saygın bir yeri bulunan babaları hatırlamaları ve onların gönüllerini almalarının, aile yapısı içerisinde ki sevgi ve saygı bağlarını geliştireceğine yürekten inanıyorum. Bir baba her zaman, ailesine ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlayabilmek için çalışır. Her birimiz büyüsekte, en iyi mevkilere gelsek bile, babamızın bizden sadece sevgi ve saygıdan başka bir şey istemediğine şahit oluruz. İnsan babasına borçlu olduğu saygıyı, ancak baba olunca duyar. Hayat yolunda güçlükleri aşmamızı öğreten ve hayatımız boyunca hayat öğretmenlerimiz olan babalarımıza, sevgimizi senede bir gün değil her gün hatırlatmalı ve göstermeliyiz.  Bu özel günler babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalı. Ancak onlara olan duygularımızı sadece yılın bir günü değil, her günü göstermeliyiz. Sevgisini her zaman üzerimizde hissettiğimiz; Dün, bugün ve yarın da hep yüreğimiz kadar yakınlarımızda olan babaların bu mutlu gününü yürekten kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.
Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, Pazar Günü kutlanacak olan “Babalar Günü” nedeniyle bir mesaj yayımladı.

Başkan Enver Yılmaz mesajında “Bu kutsal yapı içerisinde, ailesine ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlamak için çalışan her baba, sevdiklerinden sadece sevgi bekler” dedi.

Başkan Enver Yılmaz, mesajında şu görüşlere yer verdi;              

“Tüm bireylerin, aile içinde saygın bir yeri bulunan babaları hatırlamaları ve onların gönüllerini almalarının, aile yapısı içerisinde ki sevgi ve saygı bağlarını geliştireceğine yürekten inanıyorum.

Bir baba her zaman, ailesine ve çocuklarına daha iyi bir gelecek hazırlayabilmek için çalışır. Her birimiz büyüsekte, en iyi mevkilere gelsek bile, babamızın bizden sadece sevgi ve saygıdan başka bir şey istemediğine şahit oluruz. İnsan babasına borçlu olduğu saygıyı, ancak baba olunca duyar.

Hayat yolunda güçlükleri aşmamızı öğreten ve hayatımız boyunca hayat öğretmenlerimiz olan babalarımıza, sevgimizi senede bir gün değil her gün hatırlatmalı ve göstermeliyiz.

 Bu özel günler babalarımıza sevgimizi yansıtmak için bir vesile olmalı. Ancak onlara olan duygularımızı sadece yılın bir günü değil, her günü göstermeliyiz. Sevgisini her zaman üzerimizde hissettiğimiz; Dün, bugün ve yarın da hep yüreğimiz kadar yakınlarımızda olan babaların bu mutlu gününü yürekten kutluyor, hepsine saygı ve sevgilerimi sunuyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.