19 YIL SONRA iLK 3.LiG MAÇINA ÇIKIYOR

Spor 29.08.2018 - 13:41, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3545+ kez okundu.
 

19 YIL SONRA iLK 3.LiG MAÇINA ÇIKIYOR

19 yıl aradan sonra deplasmanda Kocaelispor karşısında ilk 3.Lig maçına çıkacak olan Fatsa Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

19 yıl aradan sonra deplasmanda Kocaelispor karşısında ilk 3.Lig maçına çıkacak olan Fatsa Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.  Kamptan döner dönmez futbolculara YO-YO testi yaptıran Teknik Direktör Can Güven ufak tefek rötuşları bu maça kadar tamamlayacaklarını söyledi. Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe Fatsa halkının bu sezon 3.Ligde çok güzel maçlar izleyeceğini belirterek, “Takımıza Kocaelispor maçında başarılar diliyorum. İyi olanın kazanması taraftarıyım ama tabiî ki gönlümüz bizim takımımızın Kocaeli’nden galibiyetle dönmesi. Ben Fatsa Belediyesporumuza başarılar diliyorum.” dedi. Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven bu sezon da hedefe oynayan bir takım olarak mücadele edeceklerini ifade etti. Yeni Kocaelispor Stadyumun da ilk defa bu maçla açılması maçın önemini bir kat daha artıyor.  “KAMP SÜRESİNCE GAYET GÜZEL HAZIRLANDIK”  İlk etap hazırlıklarına fatsa’da başladıklarını belirten Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven, “Bizim için toplanma süresi azdı. Daha sonra 13’er gün olmak üzere 2 kez Afyon kampımız oldu. Kocaelispor maçı sezonun il karşılaşması olacak.” dedi. Takımın fiziki durumunu da değerlendiren Güven, “Kamp süresince gayet güzel hazırlandık. Şuanda taktiksel anlamda küçük rütuşlar yapmamız gerekiyor.” Diye konuştu.  “HAZIRLIK MAÇLARINDA DA OLUMLU VE GÜZEL SİNYALLER ALDIK”  3.Lige çıkan şampiyon kadrodan 2 tane oyuncunun kaldığını ve diğerlerinin yeni transfer olduğunu kaydeden Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven, “Yeni bir takımı kısa sürede hazır hale getirmek çok kolay değil ama biz bunun biraz üstesinden geldik. Hazırlık maçlarında da olumlu ve güzel sinyaller aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyorum. Bu süreçte alacağımız iyi skorlar işimizi kolaylaştıracak. İlk haftalarda istediğimiz sonuçları alırsak hedefi kovalayan bir Fatsa Belediyespor olacağız.” dedi. 
19 yıl aradan sonra deplasmanda Kocaelispor karşısında ilk 3.Lig maçına çıkacak olan Fatsa Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

19 yıl aradan sonra deplasmanda Kocaelispor karşısında ilk 3.Lig maçına çıkacak olan Fatsa Belediyespor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. 
Kamptan döner dönmez futbolculara YO-YO testi yaptıran Teknik Direktör Can Güven ufak tefek rötuşları bu maça kadar tamamlayacaklarını söyledi. Fatsa Belediye Başkanımız Muharrem Aktepe Fatsa halkının bu sezon 3.Ligde çok güzel maçlar izleyeceğini belirterek, “Takımıza Kocaelispor maçında başarılar diliyorum. İyi olanın kazanması taraftarıyım ama tabiî ki gönlümüz bizim takımımızın Kocaeli’nden galibiyetle dönmesi. Ben Fatsa Belediyesporumuza başarılar diliyorum.” dedi. Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven bu sezon da hedefe oynayan bir takım olarak mücadele edeceklerini ifade etti. Yeni Kocaelispor Stadyumun da ilk defa bu maçla açılması maçın önemini bir kat daha artıyor. 
“KAMP SÜRESİNCE GAYET GÜZEL HAZIRLANDIK”
 İlk etap hazırlıklarına fatsa’da başladıklarını belirten Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven, “Bizim için toplanma süresi azdı. Daha sonra 13’er gün olmak üzere 2 kez Afyon kampımız oldu. Kocaelispor maçı sezonun il karşılaşması olacak.” dedi. Takımın fiziki durumunu da değerlendiren Güven, “Kamp süresince gayet güzel hazırlandık. Şuanda taktiksel anlamda küçük rütuşlar yapmamız gerekiyor.” Diye konuştu. 
“HAZIRLIK MAÇLARINDA DA OLUMLU VE GÜZEL SİNYALLER ALDIK” 
3.Lige çıkan şampiyon kadrodan 2 tane oyuncunun kaldığını ve diğerlerinin yeni transfer olduğunu kaydeden Fatsa Belediyespor Teknik Direktörü Can Güven, “Yeni bir takımı kısa sürede hazır hale getirmek çok kolay değil ama biz bunun biraz üstesinden geldik. Hazırlık maçlarında da olumlu ve güzel sinyaller aldık. İlerleyen haftalarda daha iyi olacağına inanıyorum. Bu süreçte alacağımız iyi skorlar işimizi kolaylaştıracak. İlk haftalarda istediğimiz sonuçları alırsak hedefi kovalayan bir Fatsa Belediyespor olacağız.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.