12 AĞUSTOS ÖNCESİ FINDIĞA BAŞLAYANLARA CEZA

Gündem 01.08.2023 - 09:34, Güncelleme: 01.08.2023 - 09:36 4416+ kez okundu.
 

12 AĞUSTOS ÖNCESİ FINDIĞA BAŞLAYANLARA CEZA

Ordu’da 12 Ağustos tarihine kadar bahçelere girişi yasaklanan üreticilere karşı ciddi tedbirler alınıyor.

Ordu’da 12 Ağustos tarihine kadar bahçelere girişi yasaklanan üreticilere karşı ciddi tedbirler alınıyor. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Ordu Valisi Tuncay Sonel ve İl Tarım Orman Müdürü Kemal Yılmaz ile gerçekleştirdikleri toplantının ardından alınan kararları açıkladı. Bu karar kapsamında, 12 Ağustos’a kadar bahçelere girmesi yasaklanan üreticilere jandarma gücünün müdahale edeceği ve büyük maddi cezaların uygulanacağı belirtildi. Atakan Akça, kabahatler kanununa göre hareket edileceğini ve bahçede çalışan her işçi için 3 bin TL, bahçesini toplatan her üretici için ise 10 bin TL ceza kesileceğini ifade etti. Ayrıca, toplumun geniş kesimlerine duyurulması amacıyla, yarından itibaren cami hopörlerinden bu konuyla ilgili anonslar yapılacağı da vurgulandı.
Ordu’da 12 Ağustos tarihine kadar bahçelere girişi yasaklanan üreticilere karşı ciddi tedbirler alınıyor.

Ordu’da 12 Ağustos tarihine kadar bahçelere girişi yasaklanan üreticilere karşı ciddi tedbirler alınıyor. Altınordu Ziraat Odası Başkanı Atakan Akça, Ordu Valisi Tuncay Sonel ve İl Tarım Orman Müdürü Kemal Yılmaz ile gerçekleştirdikleri toplantının ardından alınan kararları açıkladı.

Bu karar kapsamında, 12 Ağustos’a kadar bahçelere girmesi yasaklanan üreticilere jandarma gücünün müdahale edeceği ve büyük maddi cezaların uygulanacağı belirtildi. Atakan Akça, kabahatler kanununa göre hareket edileceğini ve bahçede çalışan her işçi için 3 bin TL, bahçesini toplatan her üretici için ise 10 bin TL ceza kesileceğini ifade etti. Ayrıca, toplumun geniş kesimlerine duyurulması amacıyla, yarından itibaren cami hopörlerinden bu konuyla ilgili anonslar yapılacağı da vurgulandı.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.