EMRE AYDIN’DAN UNUTULMAZ GECE

Gündem 01.09.2022 - 15:37, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3671+ kez okundu.
 

EMRE AYDIN’DAN UNUTULMAZ GECE

Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Emre Aydın Konseri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Emre Aydın sevilen parçalarıyla dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Emre Aydın Konseri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Emre Aydın sevilen parçalarıyla dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı. Milli bayramların Gülyalı’da her geçen yıl artan bir coşkuyla kutlandığının altını çizen Başkan Tepe, “Büyük Zafer’in 100. yıl dönümüne yakışır bir organizasyona imza atarak rock müziğinin güçlü temsilcilerinden Emre Aydın Konseri’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Bu anlamlı gecede bizlerle birlikte olan, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini yüreğinde taşıyan her yaştan vatandaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 100. yılıyla taçlanan ulusal bağımsızlığımız için mücadele etmiş bütün kahramanlarımızı bir kez daha sonsuz saygı ve minnetle anıyorum” dedi. EMRE AYDIN: “ZAFER COŞKUSUNU ORDU’DA SİZLERLE BİRLİKTE YAŞAMAKTAN ÇOK MUTLUYUM” Eşinin de Gülyalılı olması dolayısıyla Gülyalı’da sahne almaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Emre Aydın, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Zafer coşkusunu Ordu’da sizlerle birlikte yaşamaktan çok mutluyum. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye de teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en genç belediye başkanı olduğunu öğrendim. Her alanda gençlerin önünün açılması gerektiğini düşünüyorum” dedi. Yoğun bir katılımla gerçekleşen konser öncesinde sahne alan DJ ekibine çiçek takdiminde bulunan Gülyalı Kaymakamı  Mustafa Bayram da vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etti.    
Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Emre Aydın Konseri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Emre Aydın sevilen parçalarıyla dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.

Zafer Bayramı’nın 100. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Emre Aydın Konseri yoğun bir katılımla gerçekleşti. Emre Aydın sevilen parçalarıyla dinleyicilerine unutulmaz bir gece yaşattı.
Milli bayramların Gülyalı’da her geçen yıl artan bir coşkuyla kutlandığının altını çizen Başkan Tepe, “Büyük Zafer’in 100. yıl dönümüne yakışır bir organizasyona imza atarak rock müziğinin güçlü temsilcilerinden Emre Aydın Konseri’ni büyük bir coşkuyla gerçekleştirdik. Bu anlamlı gecede bizlerle birlikte olan, Atatürk ve Cumhuriyet sevgisini yüreğinde taşıyan her yaştan vatandaşımıza teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesileyle başta Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere 100. yılıyla taçlanan ulusal bağımsızlığımız için mücadele etmiş bütün kahramanlarımızı bir kez daha sonsuz saygı ve minnetle anıyorum” dedi.
EMRE AYDIN: “ZAFER COŞKUSUNU ORDU’DA SİZLERLE BİRLİKTE YAŞAMAKTAN ÇOK MUTLUYUM”
Eşinin de Gülyalılı olması dolayısıyla Gülyalı’da sahne almaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden Emre Aydın, “30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun. Zafer coşkusunu Ordu’da sizlerle birlikte yaşamaktan çok mutluyum. Belediye Başkanımız Ulaş Tepe’ye de teşekkür ediyorum. Türkiye’nin en genç belediye başkanı olduğunu öğrendim. Her alanda gençlerin önünün açılması gerektiğini düşünüyorum” dedi.
Yoğun bir katılımla gerçekleşen konser öncesinde sahne alan DJ ekibine çiçek takdiminde bulunan Gülyalı Kaymakamı  Mustafa Bayram da vatandaşlarımızın 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı tebrik etti.
 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.