SEVGİLİSİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Gündem 25.03.2022 - 08:44, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4517+ kez okundu.
 

SEVGİLİSİNİ BOĞARAK ÖLDÜRDÜ

Altınordu ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki Sinan Ş. birlikte yaşadığı 22 yaşındaki kız arkadaşı Eda Evli'yi boğarak öldürdü.

Altınordu ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki Sinan Ş. birlikte yaşadığı 22 yaşındaki kız arkadaşı Eda Evli'yi boğarak öldürdü.  Altınordu ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Sinan Ş.(36), doğum gününü kutlamak için kız arkadaşı Eda Evli (22) ile yaşadığı evde buluştu. İddiaya göre, alkol alan çiftin bir süre sonra arasında sabaha karşı tartışma çıktı. Bu sırada Eda Evli, polisi aramak istedi ancak çantasını Sinan Ş.’nin aracında unuttuğu için arayamadı. Sinan Ş.’nin cep telefonuna Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) indiren Eda Evli’nin butona basması sonucu olay yerine polis ekipleri intikal etti. Ekipler, olay yerine geldiklerine eve camdan girerek, genç kadını yerde yatar vaziyette buldu. Boğazından ip benzeri bir cisim ile boğulan kadını bulan ve durumun 112'ye bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının ağır yaralı olduğunu belirledi. Olay yerinde ilk müdahalenin ardından Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Sinan Ş.'nin olay yerinde polise teslim olduğu ve gözaltına alındığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, Sinan Ş.’nin yaşadığı evde ve aracında incelemelerde bulunurken, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı. Eda E'nin, Ordu Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işlemleri tamamlandı. Daha sonra yakınları tarafından alınan cenaze, Kabadüz ilçesine bağlı Başköy Mahallesi'ndeki Merkez Camisi avlusuna getirildi. Eda E'nin cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi. Ordu'nun Altınordu ilçesinde Sinan Ş.birlikte yaşadığı kadını öldürdü. Emniyette işlemleri tamamlanan Sinan Ş. sağlık kontrolünün ardından geniş güvenlik önlemi altında Ordu Adliyesine götürüldü. Sinan Ş. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Sinan Ş. Efirli Cezaevine gönderildi.  
Altınordu ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki Sinan Ş. birlikte yaşadığı 22 yaşındaki kız arkadaşı Eda Evli'yi boğarak öldürdü.

Altınordu ilçesinde yaşayan 36 yaşındaki Sinan Ş. birlikte yaşadığı 22 yaşındaki kız arkadaşı Eda Evli'yi boğarak öldürdü.

 Altınordu ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre,  Sinan Ş.(36), doğum gününü kutlamak için kız arkadaşı Eda Evli (22) ile yaşadığı evde buluştu. İddiaya göre, alkol alan çiftin bir süre sonra arasında sabaha karşı tartışma çıktı.

Bu sırada Eda Evli, polisi aramak istedi ancak çantasını Sinan Ş.’nin aracında unuttuğu için arayamadı. Sinan Ş.’nin cep telefonuna Kadın Destek Uygulaması'nı (KADES) indiren Eda Evli’nin butona basması sonucu olay yerine polis ekipleri intikal etti. Ekipler, olay yerine geldiklerine eve camdan girerek, genç kadını yerde yatar vaziyette buldu.

Boğazından ip benzeri bir cisim ile boğulan kadını bulan ve durumun 112'ye bildirilmesi üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, genç kadının ağır yaralı olduğunu belirledi. Olay yerinde ilk müdahalenin ardından Ordu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan kadın, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı Sinan Ş.'nin olay yerinde polise teslim olduğu ve gözaltına alındığı öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, Sinan Ş.’nin yaşadığı evde ve aracında incelemelerde bulunurken, konuyla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Eda E'nin, Ordu Devlet Hastanesi'ndeki otopsi işlemleri tamamlandı.

Daha sonra yakınları tarafından alınan cenaze, Kabadüz ilçesine bağlı Başköy Mahallesi'ndeki Merkez Camisi avlusuna getirildi.

Eda E'nin cenazesi, burada kılınan cenaze namazının ardından aile kabristanlığında toprağa verildi.

Ordu'nun Altınordu ilçesinde Sinan Ş.birlikte yaşadığı kadını öldürdü. Emniyette işlemleri tamamlanan Sinan Ş. sağlık kontrolünün ardından geniş güvenlik önlemi altında Ordu Adliyesine götürüldü. Sinan Ş. çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.

Sinan Ş. Efirli Cezaevine gönderildi.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.