ALTINORDU’DA TEMiZLiK VE HiJYEN 24 SAAT

Gündem 03.08.2021 - 17:19, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 4211+ kez okundu.
 

ALTINORDU’DA TEMiZLiK VE HiJYEN 24 SAAT

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 'Temiz Şehir Altınordu' mottosu ve talimatları doğrultusunda Belediye Temizlik ekipleri 12 ay 24 saat esasına göre çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 'Temiz Şehir Altınordu' mottosu ve talimatları  doğrultusunda Belediye Temizlik ekipleri 12 ay 24 saat esasına göre çalışmalarına aralıksız devam ediyor.  Fındık hasat mevsiminde artan nüfusu da dikkate alan ekipler 92 mahallede hummalı çalışmalar yürütüyor. Sokakların süpürülmesi, çöplerin toplanması, çöp konteynerlerinin boşaltılıp dezenfekte edilmesi gibi rutin çalışmalarını vardiya usulüyle 24 saat esasına göre kesintisiz sürdüren temizlik ekipleri, toplum sağlığının korunması adına yürüttükleri hijyen seferberligini de ara vermeden devam ettiriyor.  HASTANELER VE AŞI UYGULAMA MERKEZLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ Pandemi sürecinin başından bugüne toplum sağlığının korunması adına özveriyle verdikleri temizlik ve hijyen mücadelesi ile toplumun her kesiminin takdirini kazanan Altınordu Belediyesi Temizlik Timi salgın sürecinin kahramanları sağlık çalışanlarının mücadelelerine destek vermek ve Altınordu’luların sağlığının korunmasına katkıda bulunmak amacıyla şehirde bulunan tüm hastanelerin acil polikliniklerini girişlerini, bahçelerini ve vatandaşların bir arada bulunduğu toplu alanlarını belli periyotlarla köpüklü yıkama ile dezenfekte ederek günün birikintilerinden arındırıp steril hale getiriyor. Ekipler, bugünlerde salgından korunmanın en etkili yolu olan aşı için aşı uygulama merkezlerine yoğun bir şekilde başvuran vatandaşlar ve aşı uygulama merkezi çalışanları için de hijyen önlemlerini sürdürüyor.  Hastaneler ile birlikte Aşı Uygulama merkezleri de Temizlik Timi tarafından özenle dezenfekte edilip steril hale getiriliyor. Başkan Aşkın Tören'in talimatıyla Altınordu Belediyesi Temizlik Timi tarafından bu akşam yapılan çalışmalarla hastaneler ve aşı uygulama merkezleri yeni haftaya tertemiz pırıl pırıl steril bir şekilde hazır hale getirildi.  
Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 'Temiz Şehir Altınordu' mottosu ve talimatları doğrultusunda Belediye Temizlik ekipleri 12 ay 24 saat esasına göre çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören’in 'Temiz Şehir Altınordu' mottosu ve talimatları  doğrultusunda Belediye Temizlik ekipleri 12 ay 24 saat esasına göre çalışmalarına aralıksız devam ediyor. 
Fındık hasat mevsiminde artan nüfusu da dikkate alan ekipler 92 mahallede hummalı çalışmalar yürütüyor. Sokakların süpürülmesi, çöplerin toplanması, çöp konteynerlerinin boşaltılıp dezenfekte edilmesi gibi rutin çalışmalarını vardiya usulüyle 24 saat esasına göre kesintisiz sürdüren temizlik ekipleri, toplum sağlığının korunması adına yürüttükleri hijyen seferberligini de ara vermeden devam ettiriyor. 
HASTANELER VE AŞI UYGULAMA MERKEZLERİ DEZENFEKTE EDİLDİ
Pandemi sürecinin başından bugüne toplum sağlığının korunması adına özveriyle verdikleri temizlik ve hijyen mücadelesi ile toplumun her kesiminin takdirini kazanan Altınordu Belediyesi Temizlik Timi salgın sürecinin kahramanları sağlık çalışanlarının mücadelelerine destek vermek ve Altınordu’luların sağlığının korunmasına katkıda bulunmak amacıyla şehirde bulunan tüm hastanelerin acil polikliniklerini girişlerini, bahçelerini ve vatandaşların bir arada bulunduğu toplu alanlarını belli periyotlarla köpüklü yıkama ile dezenfekte ederek günün birikintilerinden arındırıp steril hale getiriyor.
Ekipler, bugünlerde salgından korunmanın en etkili yolu olan aşı için aşı uygulama merkezlerine yoğun bir şekilde başvuran vatandaşlar ve aşı uygulama merkezi çalışanları için de hijyen önlemlerini sürdürüyor. 
Hastaneler ile birlikte Aşı Uygulama merkezleri de Temizlik Timi tarafından özenle dezenfekte edilip steril hale getiriliyor. Başkan Aşkın Tören'in talimatıyla Altınordu Belediyesi Temizlik Timi tarafından bu akşam yapılan çalışmalarla hastaneler ve aşı uygulama merkezleri yeni haftaya tertemiz pırıl pırıl steril bir şekilde hazır hale getirildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.