ZAFERİ COŞKUYLA KUTLADILAR

Siyaset 25.06.2018 - 07:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3217+ kez okundu.
 

ZAFERİ COŞKUYLA KUTLADILAR

Ordu'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin aldığı yüksek oy oranı, Ordu'da da coşkuyla kutlandı.

Ordu'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin aldığı yüksek oy oranı, Ordu'da da coşkuyla kutlandı. AK Parti Ordu İl Başkanlığı önünde toplanan binlerce vatandaş, dev ekrandan seçim sonuçlarını takip ederek, çalınan AK Parti şarkıları ile adeta coştu. Ellerindeki Türk bayrakları ve AK Parti flamaları ile kutlama yapan partililer, 7'den 70'e alana akın ederek, mutluluğa ortak oldu.  "Başkan Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde slogan attılar. Ordu’da Adalet ve Kalkınma Partisi 3, CHP 2 ve  MHP’de 1 milletvekili çıkarttı. AK Parti’den Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu , CHP’den Seyit Torun Mustafa Adıgüzel ve MHP’den Cemal Enginyurt Milletvekili oldular. Bu sonuçlar açılan yüzde 54 sandığa göre hesaplandı. Açılan sandıklara göre; Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Recep Tayyip Erdoğan % 68 ,Muharrem İnce % 23 ve Meral Akşener %7.2 oranında oy aldı.    
Ordu'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin aldığı yüksek oy oranı, Ordu'da da coşkuyla kutlandı.

Ordu'da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ve AK Parti'nin aldığı yüksek oy oranı, Ordu'da da coşkuyla kutlandı.

AK Parti Ordu İl Başkanlığı önünde toplanan binlerce vatandaş, dev ekrandan seçim sonuçlarını takip ederek, çalınan AK Parti şarkıları ile adeta coştu. Ellerindeki Türk bayrakları ve AK Parti flamaları ile kutlama yapan partililer, 7'den 70'e alana akın ederek, mutluluğa ortak oldu.  "Başkan Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde slogan attılar.

Ordu’da Adalet ve Kalkınma Partisi 3, CHP 2 ve  MHP’de 1 milletvekili çıkarttı.

AK Parti’den Şenel Yediyıldız, Ergün Taşçı, Metin Gündoğdu , CHP’den Seyit Torun Mustafa Adıgüzel ve MHP’den Cemal Enginyurt Milletvekili oldular.

Bu sonuçlar açılan yüzde 54 sandığa göre hesaplandı.

Açılan sandıklara göre; Cumhurbaşkanlığı seçiminde ise Recep Tayyip Erdoğan % 68 ,Muharrem İnce % 23 ve Meral Akşener %7.2 oranında oy aldı.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.