VEKİL GÜNDOĞDU’DAN BAŞKAN TEZCAN’A ZİYARET

Gündem 10.11.2018 - 13:42, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1776+ kez okundu.
 

VEKİL GÜNDOĞDU’DAN BAŞKAN TEZCAN’A ZİYARET

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ı ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ı ziyaret etti. Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’a ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Başkan Tezcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. “EN İYİ HİZMET BİRLİKTE YAPILAN HİZMETTİR” Gerçekleşen ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. En iyi hizmetin takım halinde yapılanlar olduğuna dikkat çeken Başkan Tezcan, “Teşkilatımız, Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve teşkilatımızın diğer üyeleri ile birlikte biz bir takımız. Bu takımın içinden olan sayın vekilimiz de bizleri ziyaret etti. Sayın vekilimizin fikirlerinden ve tecrübelerinden yararlanacağız. Sonuçta biz aynı takımın içerisindeyiz. En iyi hizmet takım halinde yapılan hizmettir. Bu vesile ile bizleri ziyaret eden sayın vekilimize teşekkür ediyorum” dedi. “BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ” Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ise konuşmasında, birlikte güzel hizmetler yapacaklarını belirtti. Tek amaçlarının vatandaşlara hizmet etmek olduğunu ifade eden Gündoğdu “Tecrübeli, vatandaşın da yakından tanıdığı bir abimizin Belediye Başkanlığı yapması hepimizi sevindirdi. İnşallah bu süreçte hep birlikte güzel hizmetler yapacağız. Hepimiz üzerine düşen görevi yaparsak Ordulu hemşehrilerimize çok güzel hizmetler kazandırırız. Burada önemli olan millete hizmet etmek ve millette hoş bir seda bırakmak. Altınordu Belediye Başkanımız Celal Tezcan’ın göreve geldiği günden beri halkta bir teveccüh oluştuğunu görüyoruz ve bu vesile ile görevinde başarılar diliyorum” dedi. 
AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ı ziyaret etti.

AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ı ziyaret etti.

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’a ziyaretler devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, Başkan Tezcan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

“EN İYİ HİZMET BİRLİKTE YAPILAN HİZMETTİR”

Gerçekleşen ziyarette konuşan Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. En iyi hizmetin takım halinde yapılanlar olduğuna dikkat çeken Başkan Tezcan, “Teşkilatımız, Milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz ve teşkilatımızın diğer üyeleri ile birlikte biz bir takımız. Bu takımın içinden olan sayın vekilimiz de bizleri ziyaret etti. Sayın vekilimizin fikirlerinden ve tecrübelerinden yararlanacağız. Sonuçta biz aynı takımın içerisindeyiz. En iyi hizmet takım halinde yapılan hizmettir. Bu vesile ile bizleri ziyaret eden sayın vekilimize teşekkür ediyorum” dedi.

“BİRLİKTE GÜZEL HİZMETLER YAPACAĞIZ”

Altınordu Belediye Başkanı Celal Tezcan’ı ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerinde bulunan Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu ise konuşmasında, birlikte güzel hizmetler yapacaklarını belirtti. Tek amaçlarının vatandaşlara hizmet etmek olduğunu ifade eden Gündoğdu “Tecrübeli, vatandaşın da yakından tanıdığı bir abimizin Belediye Başkanlığı yapması hepimizi sevindirdi. İnşallah bu süreçte hep birlikte güzel hizmetler yapacağız. Hepimiz üzerine düşen görevi yaparsak Ordulu hemşehrilerimize çok güzel hizmetler kazandırırız. Burada önemli olan millete hizmet etmek ve millette hoş bir seda bırakmak. Altınordu Belediye Başkanımız Celal Tezcan’ın göreve geldiği günden beri halkta bir teveccüh oluştuğunu görüyoruz ve bu vesile ile görevinde başarılar diliyorum” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.