VALİ TEOG ORDU BİRİNCİSİ İPEK YILMAZ'I ÖDÜLLENDİRDİ

Eğitim 05.10.2016 - 21:28, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 1848+ kez okundu.
 

VALİ TEOG ORDU BİRİNCİSİ İPEK YILMAZ'I ÖDÜLLENDİRDİ

Vali İrfan Balkanlıoğlu, TEOG sınavında Ordu birincisi olan İpek Yılmaz’ı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.

Final Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olan İpek Yılmaz’ı makamında ağırlayan Vali Balkanlıoğlu, ”İpek’in başarısı arkadaşlarına örnek olacak niteliktedir. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatında da aynı başarıyı göstereceğine inancım tamdır” diyerek, TEOG Ordu birincisi İpek Yılmaz’ı altınla ödüllendirdi.   Vali Balkanlıoğlu, “Öğrencimizi ve katkı sağlayan ailesi ile öğretmenlerini de tebrik ediyorum. Kendisine bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.   Planlı ve sürekli ders çalışma alışkanlığının başarısında en önemli etken olduğunu belirten TEOG Ordu birincisi İpek Yılmaz, kabulünden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu.   Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu ile İpek Yılmaz’ın ailesi de hazır bulundu.
Vali İrfan Balkanlıoğlu, TEOG sınavında Ordu birincisi olan İpek Yılmaz’ı makamında kabul ederek altınla ödüllendirdi.
Final Ortaokulu 8. sınıf öğrencisi olan İpek Yılmaz’ı makamında ağırlayan Vali Balkanlıoğlu, ”İpek’in başarısı arkadaşlarına örnek olacak niteliktedir. Bundan sonraki eğitim öğretim hayatında da aynı başarıyı göstereceğine inancım tamdır” diyerek, TEOG Ordu birincisi İpek Yılmaz’ı altınla ödüllendirdi.
 
Vali Balkanlıoğlu, “Öğrencimizi ve katkı sağlayan ailesi ile öğretmenlerini de tebrik ediyorum. Kendisine bundan sonraki eğitim hayatında başarılar diliyorum” dedi.
 
Planlı ve sürekli ders çalışma alışkanlığının başarısında en önemli etken olduğunu belirten TEOG Ordu birincisi İpek Yılmaz, kabulünden dolayı Vali İrfan Balkanlıoğlu’na teşekkürlerini sundu.
 
Ziyarette, İl Milli Eğitim Müdürü Şaban Karataş, Altınordu İlçe Milli Eğitim Müdürü Hasan Acu ile İpek Yılmaz’ın ailesi de hazır bulundu.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.