VALi SEDDAR YAVUZ’UN BAYRAM MESAJI

Gündem 23.05.2020 - 00:23, Güncelleme: 15.06.2023 - 07:39 3259+ kez okundu.
 

VALi SEDDAR YAVUZ’UN BAYRAM MESAJI

Vali Seddar Yavuz Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı.

Vali  Seddar Yavuz Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı. Yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznü ve bu mübarek ayın sonunda bayrama kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini birlikte yaşıyoruz.  Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında gelen ve toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi ve saygının katmerleştiği, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerimizdir.  Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle biraz buruk karşıladığımız bu mübarek Ramazan Bayramı’nda büyüklerimizi ziyaret edemesek de onları sık sık arayıp hal ve hatırlarını sormalıyız. Bu güzel Vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz ve felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki ülkelerde yaşayan tüm insanlar için sağlığın, sıhhatin sevginin ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir.  Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Ordulu hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.  
Vali Seddar Yavuz Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı.

Vali  Seddar Yavuz Ramazan Bayramı Mesajı Yayınladı.
Yardımlaşma, dayanışma, kardeşlik, birlik ve beraberlik duygularıyla geçirdiğimiz rahmet ve bereket ayı Ramazan’ı uğurlamanın hüznü ve bu mübarek ayın sonunda bayrama kavuşmanın huzur, mutluluk ve sevincini birlikte yaşıyoruz. 
Bir milleti kaynaştıran en önemli unsurların başında gelen ve toplumsal yaşamda önemli yeri bulunan bayramlar; insanı insan yapan değerlerin yoğun olarak yaşandığı, mutlulukların paylaşıldığı, sevgi ve saygının katmerleştiği, birlik, beraberlik, kardeşlik, dostluk duygularının güçlendiği, dargınlık ve kırgınlıkların unutulduğu, herkesin birbirine hoşgörü ile baktığı, insanların kaynaşmasına ve huzurlu yaşamın tesisine vesile olan müstesna günlerimizdir.
 Tüm dünya ile birlikte ülkemizi de etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını nedeniyle biraz buruk karşıladığımız bu mübarek Ramazan Bayramı’nda büyüklerimizi ziyaret edemesek de onları sık sık arayıp hal ve hatırlarını sormalıyız. Bu güzel Vatanda birlikte yaşadığımız bütün kardeşlerimiz ve felaketlerle boğuşan yakın ve uzak çevremizdeki ülkelerde yaşayan tüm insanlar için sağlığın, sıhhatin sevginin ve barışın hakim olması en büyük dileğimizdir. 
Bu duygu ve düşüncelerle; Ramazan Bayramının manevi ikliminin herkesi kuşatmasını, tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli Ordulu hemşerilerimin Ramazan Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve ordumanset.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.